Kennedytunnel richting Gent vrijgegeven, hinder blijft

In de Kennedytunnel richting Gent is woensdagvoormiddag een aanrijding gebeurd tussen vijf vrachtwagens. Het ongeval is afgehandeld, maar de hinder blijft allicht nog even duren.

Meer krantenkoppen in België

Geen water of elektriciteit en amper contact met de buitenwereld: Dirk Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde 8 jaar in het Amazonewoud

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

Fly-In en spectaculaire demo’s op vliegveld Moorsele

De tractor rijdt op de landingsbaan van het vliegveld van Moorsele. Die moet, door de vele regen, bijgewerkt worden om klaar te zijn voor de zevende Fly-In. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli staan er immers vijftien vliegdemonstraties gepland. Luc Audoore kijkt er alvast naar uit.
The post Fly-In en spectaculaire demo’s op vliegveld Moorsele appeared first on

Lees meer »

Mysterieuze cirkels in de lucht doen Berlijners speculeren over aliens, maar het antwoord is minder spectaculair

De inwoners van Berlijn hebben woensdag verschillende zwarte cirkels in de lucht gespot. Op sociale media doken al snel video’s op met speculaties over ufo’s en aliens, maar het echte antwoord is veel minder spectaculair. De ringen zouden afkomstig zijn van roet en/of uitlaatgassen. “Ze ontsnappen wanneer er een explosie op de grond plaatsvindt. Dit gebeurt in de industrie of

Lees meer »

Dit zijn de populairste mannen- en vrouwennamen in jouw gemeente

Olivia en Noah waren ook vorig jaar de populairste voornamen in Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Bij de meisjes staat Olivia al vijf jaar onafgebroken aan de leiding. Emma staat op twee, Louise op drie. Noah is sinds 2020 de populairste jongensnaam, gevolgd door Arthur en Liam. Bij de familienamen komen Peeters, Janssens en Maes het meest voor.

Lees meer »

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geloofwaardige aanwijzingen” voor aanslag op Amerikaanse militaire bases in Europa en die zou komende week al kunnen plaatsvinden

Er zijn “geloofwaardige aanwijzingen” dat een terroristische aanslag op til is tegen één of meerdere Amerikaanse militaire bases in Europa. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘Fox News’ op basis van een Amerikaanse defensiefunctionaris. Ook in ons land is er een basis van het Amerikaanse leger: in Chièvres, op enkele kilometers van Pairi Daiza.

Lees meer »