Man droomt dat hij 120 miljoen euro gaat winnen met Euromillions en dag erna wordt het werkelijkheid

“Mijn onderbewustzijn heeft me een berichtje gestuurd.” Een Franse winnaar van een Euromillions-jackpot heeft verklaard dat hij de dag voor de trekking gedroomd had hij 120 miljoen euro zou winnen. In werkelijkheid bleek het nog meer te zijn.

Meer krantenkoppen in België

Vanaf maandag extra hinder door werken aan op- en afrittencomplex E314 in Winksele: verkeer richting Brussel moet omrijden

Wie maandag van Leuven richting Brussel wil, moet rekening houden met extra hinder door de werkzaamheden op de Brusselsesteenweg, ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E314 in Winksele. De hele week moet het verkeer naar Brussel omrijden, wat mogelijk tot lange files kan leiden, ook op de snelwegen naar Brussel. Ook de bussen van Lijn moeten omrijden.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Helft van zijn kijkers kwijt: Tom Waes reageert voor het eerst op teleurstellende cijfers ‘Kalm Waes’

“Strontvervelend en doodsaai.” Het zijn woorden die je als tv-gezicht niet wil lezen over je programma. Wel overkomt het Tom Waes, wiens programma ‘Kalm Waes’ na drie weken bijna de helft van z’n kijkers verloor. Waes reageert voor het eerst bij HLN op alle kritiek en de teleurstellende kijkcijfers. “Ik zou alles hetzelfde doen, maar ik begrijp dat mensen denken:

Lees meer »

Robin Ramaekers en Stijn De Smet zien elkaar terug na aanval in Beiroet: “Wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”

VTM-oorlogsjournalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld op sociale media waarop hij te zien is met cameraman Stijn De Smet. De twee werden aangevallen toen ze een reportage wilden maken in de Hezbollah-wijken in Beiroet. “Kogelwonde, gebroken oogkas, gekneusde ribben doen pijn, maar vooral aan de binnenkant wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”, schrijft hij.

Lees meer »

Politie houdt grote zoekactie naar transmigranten

Donderdagavond greep er een intensieve zoekactie plaats naar transmigranten die zich al een tijdje schuilhouden onder bruggen en in de bosjes nabij de oprit van de E40 in Veurne.
The post Politie houdt grote zoekactie naar transmigranten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kat Kerkhofs wil tweede kind met Dries Mertens: “Dat zal niet lang meer duren, want ik heb mijn leeftijd”

“Ik miste Ciro, ik keek elke dag naar foto’s.” Voor Kat Kerkhofs (36) was ‘Over de oceaan’ een beproeving. Maar deelnemen aan het programma smaakt ook naar meer televisiewerk, van zodra haar voetballende echtgenoot Dries Mertens (37) ermee stopt. Of komt er toch nog een broertje of zusje voor zoontje Ciro (2,5)? In dit interview met ‘Dag Allemaal’ heeft Kat

Lees meer »