Franse drugsbaron gevat in Brussel, ondanks vals paspoort en plastische chirurgie

Kamel N., een drugsbaron uit de Franse stad Marseille, is gisteren in Brussel opgepakt. Dat meldt de Franse zender TF1 en het nieuws wordt bevestigd door de persdienst van de federale politie. Zijn identificatie verliep allesbehalve vlot, omdat de man valse identiteitsdocumenten voorlegde, maar ook omdat hij plastische chirgurgie had ondergaan.

Meer krantenkoppen in België

Triatleet Giani Vanden Broucke loopt 10km op BK

Giani Vanden Broucke is met enkele leden van zijn club Triatlon Brugge Team terug van een hoogtestage. Hij vroeg een VAL-nummer aan bij Olympic Brugge en neemt op zaterdag 3 augustus deel aan het BK 10 km op de weg.
The post Triatleet Giani Vanden Broucke loopt 10km op BK appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Babymoord. Moeder steekt babylijkje in vuilniszak, maar zegt zelfs zwangerschap niet te herinneren: “Pathologische leugenaar”

Op 30 maart 2005 doet een vuilnisman een gruwelijke ontdekking in Maldegem: een babylijkje tussen het vuilnis. DNA-onderzoek wijst naar de vrouw die het kind baarde. Maar die beweert niets van een zwangerschap te weten, laat staan van een bevalling. “Zij heeft dat kind gedood en op sluwe wijze doen verdwijnen”, zegt de psychiater. De HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de

Lees meer »

Brussels parket opent onderzoek naar e-bikemaker Cowboy na race-app

Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar e-bikemaker Cowboy, omwille van de interactieve app van het bedrijf waarmee fietsers tegen elkaar kunnen racen. Dat meldt parketwoordvoerder Yasmina Vanoverschelde. “De verkeersveiligheid van de Brusselaars en van de dagelijkse passanten die Brussel bezoeken, is een absolute prioriteit voor het parket”, klinkt het.

Lees meer »

Tomorrowland slaat opnieuw handen in elkaar met Mobile School: “We willen straathoekmedewerkers ondersteunen”

Dat Tomorrowland om meer dan muziek draait, weet u ongetwijfeld al. Maar dat de organisatie ook kwetsbare jongeren wil helpen, had u waarschijnlijk niet verwacht. Dat doet het festival in samenwerking met Mobile School, een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen. “We willen zowel zware als luchtige onderwerpen bespreekbaar maken”, luidt het.

Lees meer »

Patrick treft om de haverklap deelsteps aan in zijn voortuin: “De volgende step gooi ik in de afvalcontainer”

Patrick De Rechter (65) uit Sint-Niklaas is het beu om quasi ieder weekend deelsteps aan te treffen in zijn voortuin. De stepzone eindigt vlak voor zijn woning, waardoor de voertuigen automatisch stoppen en dat is voor gebruikers blijkbaar reden genoeg om de steps over zijn metershoge omheining of zelfs midden op straat te gooien. “Vroeg of laat gebeurt er hier

Lees meer »

De kleinzoon van John F. Kennedy – en de meest begeerde vrijgezel – trekt aandacht met nieuwe carrièreswitch

Een zoveelste telg van de Kennedy-dynastie duikt op. De 31-jarige Jack Schlossberg, de enige kleinzoon van oud-president John F. Kennedy, trekt de aandacht met zijn nieuwe bijverdienste als politiek verslaggever bij ‘Vogue’. Van TikTok-sensatie naar hartenbreker tot zelf toekomstig presidentskandidaat: het zoontje van is allesbehalve een saai figuur.

Lees meer »

Komend weekend grote kans om vallende sterren te spotten

Vanaf volgend weekend is de kans groot om vallende sterren te spotten, met de komst van de Perseïden-meteorenzwerm. Het hoogtepunt valt in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 augustus, maar in het algemeen zijn ook de dagen voor en na vallende sterren zichtbaar, meldt het online weerplatform Meteovista.

Lees meer »