Release ‘Mission: Impossible 8′ verplaatst naar 2025 door Hollywoodstaking

Zoals verwacht is de release van ‘Mission: Impossible 8′ uitgesteld door de acteursstaking in Hollywood. Studio Paramount Pictures heeft bekendgemaakt dat de film nu op 23 mei 2025 uitkomt in plaats van 28 juni 2024. Eerder werd al duidelijk dat de opnames van het achtste deel van de ‘Mission: Impossible’-reeks waren stilgelegd door de staking.

Meer krantenkoppen in België

Voorbereidende werken Sint-Bertinusstraat gaan van start

Eerstdaags starten de nutsmaatschappijen met de voorbereidingen voor de heraanleg van de Sint-Bertinusstraat in Poperinge. Dat werd bekendgemaakt tijdens de gemeenteraad van maandagavond.
The post Voorbereidende werken Sint-Bertinusstraat gaan van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

CGK Group geeft bezoekers unieke kijk achter de schermen van gloednieuwe productiehal tijdens Open Bedrijvendag

CGK Group uit Gullegem, gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor corrosie gerelateerde problemen, presenteert zondag 6 oktober de gloednieuwe productiehal en magazijnen aan het grote publiek tijdens de Open Bedrijvendag. Een investering van 7 miljoen euro waar 32 maanden aan gewerkt werd.
The post CGK Group geeft bezoekers unieke kijk achter de schermen van gloednieuwe productiehal tijdens Open Bedrijvendag appeared

Lees meer »

Eerste mpox-vaccins toegediend in Congo: “Vaccinatie alleen zal niet genoeg zijn om verspreiding te stoppen”

Congo is gestart met het toedienen van de eerste vaccins tegen het mpox-virus, vroeger bekend als apenpokken. "Vaccinatie alleen zal niet genoeg zijn om de verspreiding te stoppen", vreest Laurens Liesenborghs van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen dat in Congo de vaccinatiecampagne begeleidt. In het land zijn al meer dan 850 mensen overleden aan de ziekte.

Lees meer »

Tragisch laatste beeld toont grootouders op hun dak tijdens storm Helene, voor ze samen met hun kleinzoontje (7) omkomen

In het zuidoosten van de Verenigde Staten trillen de mensen na tussen de onnoemelijke ravage die storm Helene heeft aangericht. Er is al sprake van meer dan 128 doden. Daaronder ook dit koppel zeventigers. Zij zochten vrijdag wanhopig toevlucht op hun dak, toen hun woonplaats Asheville, in North Carolina, werd verzwolgen door overstromingen. Het is een bijzonder tragisch beeld. Want

Lees meer »

Gilbert en Jeannine zijn 60 jaar getrouwd

Gilbert Renty (79) en Jeannine Choquet (81) stapten op 26 september 1964 in het huwelijksbootje. Dat betekent dat ze hun 60ste huwelijksverjaardag mochten vieren.
The post Gilbert en Jeannine zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet gewond na aanval in Beiroet: De Smet in been geschoten, Ramaekers loopt breuken in gezicht op

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht gewond geraakt in Beiroet nadat ze werden aangevallen terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De Smet werd in zijn been geschoten en Ramaekers liep enkele breuken in zijn gezicht op. Beiden zijn inmiddels in veiligheid gebracht en worden ter plaatse verzorgd.

Lees meer »