LIVE LENS-PSV. Lozano ziet héérlijke krul op paal stranden, Lens zakt helemaal in na uitstekende start

PSV gaat in de Champions League op bezoek bij Lens, dat met 4 op 6 verrassend aan kop staat in groep B. De Nederlanders staan met 1 op 6 laatste. Aan Rode Duivel Johan Bakayoko om daar iets aan te doen. Volg de match live op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie”

De Maria-Ommegang trekt op zondag 7 juli door de Poperingse centrumstraten. Het Maria-Ommegangscomité kon door problemen aan het gebouw niet aan kledij of attributen voor de processie. Daarvoor werd een oplossing gevonden en het comité kijkt reikhalzend uit naar de processie.
The post Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

Grote Markt in Lier krijgt nieuwe ledverlichting die van kleur kan veranderen: “Zal er een stuk frisser uitzien”

De Grote Markt in Lier krijgt volledig nieuwe verlichting. Onder andere de lichten aan de gevels van het stadhuis en de straatverlichting, worden vervangen door ledlampen die van kleur kunnen veranderen. "Zo willen we energie besparen, maar het esthetische is zeker ook van belang", klinkt het bij de stad. Tegen 2030 moet alle openbare verlichting werken op ledlampen.

Lees meer »

Peuter verdrinkt in zwembad in de tuin: broertje van vier sloeg alarm, maar tevergeefs

Twee dagen nog vocht het peutertje voor zijn leven, maar uiteindelijk kon geen hulp meer baten. Een jongetje van net geen twee jaar is gestorven nadat het thuis in het zwembad is beland in Zandvoorde (Oostende). Dat gebeurde zaterdagmiddag. Buren reanimeerden hem nog, maar hij stierf uiteindelijk maandagmorgen in het ziekenhuis. Alles wijst op een tragisch ongeval. “Maar de precieze

Lees meer »

Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen. Tót het vliegtuigje begon te tollen: “Haar vriend probeerde nog zacht te landen, maar het was te laat”

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

Krijgt Gella eindelijk een opvolger? Dit zijn de (medaille)kansen van de West-Vlaamse Olympiërs

19 september 2000 in Sydney: judobrons voor Gella Vandecaveye, amper twee maanden nadat ze de kruisbanden van haar rechterknie scheurde. Vierentwintig jaar later is Vandecaveye – hockeyer Arthur De Sloover behaalde in Tokio goud met de Red Lions – nog altijd de laatste West-Vlaamse individuele medaillewinnares op de Olympische Spelen. Komt daar tussen zaterdag 27 juli en zondag 11 augustus

Lees meer »

Twee comebacks, een ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel

Dankzij de financiële steun van het dynamoproject van Cultuurkuur schreven de leerlingen van VBS Nieuwkerke van het vijfde en zesde leerjaar samen met Marc de Bel een boek. “Dankzij de firma Clarebout Potatoes en de gemeente Heuvelland drukten wij Het beest van Heuvelland”, vertelt juf Annemie Delerue.
The post Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel appeared

Lees meer »