Geschorste leerkrachten van Sportschool niet vervolgd voor ‘discriminerende opmerkingen’ op WhatsApp

Het strafrechtelijk dossier tegen de geschorste leerkrachten van de Sportschool in Hasselt wordt geseponeerd wegens gebrek aan bewijzen. Maar daarmee is de kous niet af voor de leraren die in een Whatsapp-groep racistische en discriminerende opmerkingen over leerlingen zouden hebben gemaakt. Er loopt nog altijd een tuchtonderzoek van het gemeenschapsonderwijs.

Meer krantenkoppen in België

Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem

Tijdens de gemeenteraad van maandag 1 juli werd de premie voor de restauratiewerken van de Tombeelmolen goedgekeurd door de gemeenteraadsleden. VZW Vrienden van de Molen zijn volop bezig met de werken, waaronder het herstellen van de wieken van de molen.
The post Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Iedereen moet spreken over willen promoveren, niet moeten”: Nieuwbakken Zulte Waregem-coach Sven Vandenbroeck begonnen aan Operatie Promotie

De voorbereiding bij Zulte Waregem is nu ook echt begonnen. De eerste oefenwedstrijd werd gewonnen, de open training voor fans is gegeven. Een gesprek met nieuwbakken T1 Sven Vandenbroeck. “In 1B moet je niet te lang met hetzelfde systeem voetballen.” We kunnen ons dus verwachten aan tactische flexibiliteit.
The post “Iedereen moet spreken over willen promoveren, niet moeten”: Nieuwbakken

Lees meer »