BINNENKIJKEN. Colombiaanse overheid haalt villa van Pablo Escobar leeg

Het was jarenlang een museum waar elke dag honderden toeristen naar toe gingen, maar nu steekt de Colombiaanse overheid er een stokje voor. De voormalige villa van drugsbaron Pablo Escobar is in beslag genomen, omdat Colombia geen drugstoerisme meer wil hebben in het land.

Meer krantenkoppen in België

Jongeman (21) wiens cannabisplantage ontdekt werd door brand blijft in de cel

Een 21-jarige Albanees blijft een maand langer in de cel nadat de politie hem arresteerde toen ze een cannabisplantage hadden ontdekt. De feiten kwamen toevallig aan het licht nadat bij de buren in de brand uitbrak. Door de brand was een gat in de muur ontstaan en is zo de plantage gevonden.
The post Jongeman (21) wiens cannabisplantage ontdekt

Lees meer »

LIVE CERCLE BRUGGE-KILMARNOCK (do, 20u). “Groepsfase halen is ons doel”: Muslic spreekt duidelijke taal voor beslissende Europese terugmatch

Na het 1-1-gelijkspel tegen het Schotse Kilmarnock is het alles of niet voor Cercle Brugge in de Europa League. Donderdag moet de Vereniging volop aan de bak willen ze zich plaatsen voor de derde voorronde. Zetten ze hun Europese parcours verder met een thuisoverwinning? Kijk donderdag live op VTM2 en VTM GO, of mis niets van de actie via deze

Lees meer »

Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen

Op het terras van retroherberg In den Grooten Moriaen naast het Nationaal Tabaksmuseum in Wervik zijn er in augustus weer vier Muzikale Zondagen. Covergroepen van de bovenste plank en veel ambiance: dat is het gesmaakte recept .
The post Muzikale Zondagen op terras van retroherberg In den Grooten Moriaen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trio krijgt tot twee jaar cel voor afpersing klanten van prostitutiewebsite

Drie mannen uit Kortrijk zijn veroordeeld voor afpersing. Ze publiceerden een valse advertentie op een prostitutiewebsite, maar toen de klant naar de afgesproken plaats kwam, trof hij in de plaats van een meisje van plezier drie mannen aan die het op zijn geld hadden gemunt. Een van de slachtoffers werd geslagen met een fles.
The post Trio krijgt tot

Lees meer »