‘Ik heb financieel geworsteld, ik heb shit gezien. Daarom is het mijn missie om jongeren te helpen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Veel wissels, zelfs coalitiewissel in Blankenberge

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 27 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Blankenberge, zetelen er vandaag nog 18 in de gemeenteraad.
The post Veel wissels, zelfs coalitiewissel in

Lees meer »

KIJK. Reddingswerkers halen tweejarig jongetje vanonder puin in Nepal, dodentol na overstromingen loopt op tot 200

In Nepal zijn nu al minstens 200 mensen omgekomen door de overstromingen en aardverschuivingen veroorzaakt door zware regenval, vooral in de hoofdstad Kathmandu. Dat zegt het Nepalese ministerie van Binnenlandse Zaken maandag. Volgens de laatste cijfers zouden er ook 127 gewonden zijn gevallen en zijn nog 26 mensen vermist, zei de woordvoerder van het ministerie, Rishi Ram Tiwari.

Lees meer »

Vremde krijgt opnieuw een geldautomaat

Volgend voorjaar zouden de inwoners van Vremde (Boechout) weer cash geld moeten kunnen afhalen in hun eigen buurt. Batopin, een initiatief van de 4 grootbanken, had al ingestemd om een geldautomaat te plaatsen in Vremde. Nu heeft de gemeenteraad ook een stuk grond aan de Kerkweg toegewezen.

Lees meer »

LIVE ANTWERP-BEERSCHOT. Op vier minuten tijd trekt Antwerp de stadsderby naar zich toe, Beerschot-fans gooien vuurpijlen het veld op

Hoogspanning in Antwerpen. Aartsrivalen Antwerp en Beerschot kijken elkaar in de ogen. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat de Great Old 1-0 voor. Op slag van rust werd de dubbele voorsprong, op naam van Janssen, afgekeurd voor buitenspel. Beerschot heeft het niet onder de mat. De paars-witte fans houden zich vooralsnog rustig. Volg de derby op de

Lees meer »

Hezbollah is contact kwijt met mogelijke nieuwe leider: wie is Hashem Safieddine?

Hashem Saffiedine, de gedoodverfde opvolger van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah die vorige week werd gedood, zou omgekomen zijn bij een aanval op Beiroet. Dat beweren althans anonieme Israëlische bronnen. Als het nieuws bevestigd wordt, zou dit opnieuw een stevige klap betekenen voor de sjiitische organisatie. Wie is Hashem Safieddine en welke rol speelt hij binnen Hezbollah?

Lees meer »