Nike opent premium shop in Steenstraat in Brugge

Onlangs opende de vijfde Belgische exclusieve Nike-winkel de deuren in de Steenstraat in Brugge. Naast schoenen biedt de zaak ook een ruim gamma sportkledij aan.

Brugge sluit aan bij een mooi rijtje steden die een exclusieve Nike-winkel vestigen. Na de winkels in Antwerpen Meir, Antwerpen Wijnegem en Brussel Nieuwstraat, opende het bekende Amerikaanse sportmerk dus ook een winkel in de Steenstraat. Het merk heeft daarnaast nog outletwinkels in Luik, Bergen en Maasmechelen. “Voor de uitbating van de winkels werkt Nike samen met het bedrijf Retailors”, zegt Veronika Pentek, store manager in Brugge.

“Er werd voor Brugge gekozen, omdat het een stad is met een sportieve uitstraling, door de vele sportevenementen die er plaatsvinden, en natuurlijk ook door de internationale uitstraling. Hier komen ongeveer de helft toeristen en de helft lokale mensen over de vloer. Het contact met de klanten is heel aangenaam”, zegt winkelverantwoordelijke Veronika, afkomstig van Hongarije en wonende in Lichtervelde.

“Ons gamma is erg uitgebreid. We hebben vele soorten sportschoenen en een ruim assortiment sportkledij. Daarnaast zijn er ook sportbeha’s, ondersteunende kledij en allerlei toebehoren. En dat alles voor zowel dames, heren als kinderen”, zegt ze.

“Al onze producten zijn trouwens voorzien van een code die de klant kan scannen met de Nike-app om zo alle info te ontvangen of het item te bestellen. Online bestellingen kunnen ook afgehaald worden aan een speciale balie in de winkel. Over enkele maanden opent er ook in Gent een Nike-winkel”, aldus Veronika.

The post Nike opent premium shop in Steenstraat in Brugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge

N-VA Blankenberge-Uitkerke maakte vrijdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Lijsttrekker is Daphné Dumery, opnieuw kandidaat-burgemeester. Daarnaast een mix van reeds vertrouwde en nieuwe gezichten.
The post Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israëlisch leger beveelt massa-evacuatie Khan Younis, 250.000 Palestijnen moeten (opnieuw) vluchten

Het Israëlisch leger heeft een massa-evacuatiebevel uitgevaardigd voor de Palestijnen in Khan Younis, de op 1 na grootste stad in Gaza. Volgens de VN wordt meer dan kwart miljoen mensen getroffen. Sinds de start van de oorlog hebben de Palestijnen zich al talloze keren gedwongen moeten verplaatsen. "De meesten zijn pas teruggekeerd of net van Rafah naar Khan Younis gevlucht

Lees meer »

Izegem breidt blauwe zone in centrum uit, oppositie hekelt krappe timing: “We hebben hier toch wel wat vragen bij”

De stad Izegem breidt vanaf 1 juli de blauwe zone in het centrum uit. Bedoeling is om de parkeerdruk in enkele straten rond het zwembad, Kerkplein en ziekenhuis aan te pakken en voor meer rotatie te zorgen. Enkele oppositiepartijen hekelen echter de vlugge invoering en het feit dat inwoners voor hun eerste kaart moeten betalen. Schepen Caroline Maertens (N-VA) nuanceert.<br

Lees meer »

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nathalie (41) en Ingrid (54) zetten hun huis en hart open voor pleegkindjes: “Water kende ze niet, ze was hysterisch voor elk badje”

Was u geschokt door het verhaal van de kerngezonde Jules (11) die naar het ziekenhuis moet omdat hij nergens anders terecht kan? Hij is niet de enige. Voor 101 baby’s en peuters die bij hun ouders niet veilig waren, was er vorig jaar geen plaats in de crisisopvang. Wij spraken met Nathalie (41) en Ingrid (54), twee pleegmoeders in wier

Lees meer »

Ann Deschrijver trekt schoolpoort voorgoed dicht

Met het vertrek van Ann Deschrijver (61) verliest basischool Mandelbloesem een leerkracht pur sang. “Na het behalen van mijn onderwijzersdiploma in de H.Familie Tielt in 1983 ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan als leerkracht en ik heb tot vandaag nooit iets anders gedaan. Het was een job die me 100 procent voldoening schonk”, verzekert ze.
The post Ann

Lees meer »