Eerste Medusa Indoor, Día de los Muertos

Op zaterdag 28 oktober gaat het allereerste Medusa Indoor festival door in de mooie grote trouwzaal van De Kasteelhoeve in Outrijve. Medusa Indoor is een zusterconcept van het bekende Medusa Outdoor concept.

Beide concepten zijn zeer uniek door de uitgekiende thema’s die gecombineerd worden met livemuziek van dj’s uit de techno-scène. “De eerste editie van Medusa Indoor wordt volledig toegewijd aan het kleurrijke Mexicaanse ‘Día de los Muertos’ thema ter gelegenheid van het verlengde Halloweenweekend”, vertelt manager Christophe Cooreman trots. “De grote trouwzaal van De Kasteelhoeve zal daarbij omgetoverd worden tot een kleurrijk Día de los Muertos wonderland door het eigen creatief decoratieteam. Aan de bezoekers wordt gevraagd om zich te verkleden in het thema, wat prachtige beelden zal opleveren. Er zullen tenslotte ook speciale dance acts opgevoerd worden.”

Het exclusieve indoorevenement beschikt over een veel kleinere capaciteit dan het festival Medusa Outdoor en kiest daarbij voor een volledig Belgische dj line-up van hoge kwaliteit met oog voor bekende namen maar ook voor opkomend talent. “Dj Rafi Khan is het nieuwe gezicht van het Zillion The Club Ground Concept dat op 4 november in Waagnatie Antwerpen gelanceerd wordt en staat garant voor kwalitatieve melodische techno”, gaat Christophe verder.

“Daarnaast vieren we de verjaardag van onze getalenteerde resident dj Jochen en zal de jonge Oost-Vlaamse Cierk Du Nuit haar debuut maken. Uitbater en eigenaar Luc Moerman van de Kasteelhoeve is ondertussen 77 jaar, maar is zeer blij en fier dit evenement voor de eerste keer over de vloer te mogen krijgen op Halloween. Ik wens tenslotte ook nog de goede relaties met het gemeentebestuur en de gemeentediensten te benadrukken. Zij steunen ons project en daar zijn we heel dankbaar voor.”

De laatste tickets van het festival zijn nu te verkrijgen via www.medusaconcept.be . Er zijn slechts 400 plaatsen beschikbaar waarvan er tachtig procent reeds verkocht werden.

The post Eerste Medusa Indoor, Día de los Muertos is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jitske Van de Veire vertelt in tranen over scheiding van haar ouders in podcast van papa Peter: “Mijn zorgeloosheid was weg”

Onderneemster Jitske Van de Veire (31) voert het meest eerlijke gesprek met haar vader Peter Van de Veire (52) in diens podcast ‘De zandloper’. Ze praat over haar kindertijd, de scheiding van haar ouders en hoe ze nu in het leven staat. “Ik neem het jullie niet meer kwalijk. Maar toen begreep ik niet dat mensen kinderen maken en niet

Lees meer »

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut in Koekelare: “Het was een plezier dit te mogen doen”

Torhoutenaar Rik Gadeyne is zopas met pensioen gegaan als directeur van het Sint-Martinusinstituut in Koekelare, het zogenoemde SMIK. Hij oefende die functies halftijds uit. De andere helft werd bekleed door Wim Mattheus, die de school nu fulltime leidt. Voor Rik breekt er een zee van vrije tijd aan.
The post Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »