Auto van Sylvia tot schroot herleid na aanrijding met vluchtmisdrijf: “Ik had die auto pas 2 uur”

Twee uur: zo lang had Sylvia Thirion uit Oostende haar nieuwe auto. Tot een roekeloze bestuurder haar auto tot schroot herleidde. Wat het allemaal nog veel erger maakt is dat de bestuurder ook nog eens de vlucht nam. De vrouw hoopt nu dat iemand iets gezien heeft en zoekt eventuele getuigen.

Meer krantenkoppen in België

Die keer dat we met Henk…

Half Tielt en omstreken heeft wel een verhaal dat begint met ‘die keer dat we met Henk … ’. Vaste ingrediënten: rock-’n-roll, veel zielen veel vreugd, een fris pintje en wat baldadigheden links en rechts. Maar evengoed een knisperend kampvuur, kwispelende honden, ruisende bomen en de intimiteit van in stilte zijn.
The post Die keer dat we met Henk…

Lees meer »

Sven Ornelis over protesten tegen toeristen in ‘zijn’ Barcelona: “Mijn buren nemen het me niet kwalijk dat ik nog mensen naar de stad lok”

Uitgejouwd en natgespoten. De Barcelonezen kwamen zaterdag met zijn duizenden op straat om te protesteren tegen massatoerisme. En dat bleef niet alleen bij slogans scanderen. Radiomaker Sven Ornelis heeft al meer dan tien jaar een appartement in de Spaanse stad. “De inwoners hebben niets tegen toerisme an sich, wel tegen de uitspattingen ervan.”

Lees meer »

Rugbyclub Roeselare verhuist naar sportsite Schiervelde: “Hier zijn we beter zichtbaar”

De Roeselaarse rugbyclub verhuist deze zomer naar de sportsite Schiervelde. Op de site waar ook voetbalclub SK Roeselare traint en speelt wordt er momenteel een nieuwe thuis gebouwd voor Rugby RSL. “Hier zijn we beter zichtbaar”, aldus Tom Vanhoef, voorzitter van Rugby RSL.
The post Rugbyclub Roeselare verhuist naar sportsite Schiervelde: “Hier zijn we beter zichtbaar” appeared first on

Lees meer »

Dierenasiel Oostende reageert verbolgen op arrest rond dierenleed: “Wie gaat dieren nu nog verdedigen?”

Het Blauwe Kruis van de Kust, een bekend dierenasiel in Oostende, vreest dat dierenmishandelaars voortaan minder snel gestraft gaan worden. De organisatie Animal Rights kreeg van het Hof van Cassatie te horen dat ze niet naar de rechter mocht stappen, omdat ze zelf geen persoonlijk belang heeft bij een zaak rond dierenleed. Door het arrest kunnen dierenrechtenorganisaties nu nog moeilijk

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Voor de huisdieren zorgen van wie op reis is: het lijkt eenvoudig, maar dat is het niet altijd.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen taboes in ‘ZomerRevue’ van Gert Verhulst en James Cooke: “Ja, we lachen met kelder van Karen Damen”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »