Eline De Munck geeft update over zwangerschap met nieuwe foto’s van bolle buik: “Baby groeit”

Eline De Munck (35) geniet met volle teugen van haar zwangerschap. De ‘Odette Lunettes’-oprichtster deelt trots enkele beelden van haar blote, zwangere buik op Instagram. Ze verwacht haar eerste kindje samen met haar partner Michaël R. Roskam (51), regisseur van onder meer ‘Rundskop’ en ‘The Drop’.

Meer krantenkoppen in België

Farmabedrijf achter Ozempic investeert in Vlaamse spin-off die werkt aan obesitasmedicijn

Het Deense farmabedrijf Novo Nordisk pompt samen met de Nederlandse investeerder BioGeneration Ventures vers kapitaal in Tanai Terapeuthics, een jonge spin-off van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) die sleutelt aan een nieuw oraal geneesmiddel tegen obesitas. Novo Nordisk is uitgegroeid tot het waardevolste bedrijf van Europa dankzij het succes van diabetesmedicijn Ozempic en obesitasgeneesmiddel Wegovy.

Lees meer »

1 op 5 burgemeesters wil volgend jaar al betonstop: dit zijn de gemeenten waar nog heel weinig gebouwd zal worden

De Vlaamse overheid kondigt pas in 2040 een betonstop af waarbij open ruimte niet meer worden ingenomen om te bouwen. Maar 64 huidige burgemeesters willen al vanaf volgend jaar nieuwe verkavelingen in hun gemeente verbieden. Dat blijkt uit een analyse van de antwoorden die alle lokale lijsttrekkers gaven op de ‘Stem Van Vlaanderen’ — dé stemtest van HLN en VTM

Lees meer »

Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden

“Ingrid verdient zeker een bloemetje”, mailt Rita naar KW. “Ze is moeder van twee kinderen, oma van vijf kleinkinderen, presteert mooi logistiek werk in de bijzondere jeugdzorg en daarbovenop is ze een fantastisch wonder met naald en draad.”
The post Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden appeared first on KW.be.

Lees meer »