Forse kritiek op Jambon (N-VA) die inspectie afstuurt op twee vzw’s: “De insinuatie is weerzinwekkend”

Nu het conflict tussen Israël en Palestina volop woedt, laat de Vlaamse regering zo’n honderd socioculturele organisaties screenen op opruiende communicatie. Twee vzw’s krijgen zelfs de inspectie over de vloer. “Dit is een politieke heksenjacht.”

Meer krantenkoppen in België

“Alle alarmbellen hadden moeten afgaan”: ongeloof bij bondsdokter nadat Vlasov wankelt na lelijke val

De beslissing om Aleksandr Vlasov (28) na een lelijke crash gisteren in de Tour de France meteen de gravelrit te laten hernemen op vijftig kilometer van de finish, stuit op erg veel weerstand. Ook Kris Van der Mieren, de Belgische bondsdokter, begrijpt alles behalve waarom het protocol van de UCI rond een ‘Sports related concussion’ (SRC of sportgerelateerde hersenschudding) niet

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

InnovOcean Campus in Oostende eerste kantoorgebouw met label voor uitstekende toegankelijkheid

Voor het eerst reikt het Vlaams Expertisecentum voor Toegankelijkheid Inter, het label ‘A++ uitstekend toegankelijk gebouw’ uit aan de InnovOcean Campus aan de Jacobsenstraat 1 in Oostende. De campus biedt veel gebruikerscomfort voor bezoekers, medewerkers, klanten, … met en zonder beperking.
The post InnovOcean Campus in Oostende eerste kantoorgebouw met label voor uitstekende toegankelijkheid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doen nieuwe details over bedrog de bom ontploffen tussen Felipe en Letizia? “De koning kan haar niet meer uitstaan”

Staat het huwelijk van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) op springen? In de Spaanse pers duiken steeds meer geruchten op dat het koppel op een scheiding afstevent, na overspel van Letizia. “Ze kunnen elkaar niet meer uitstaan en hebben een geheime regeling over de kinderen,” klinkt het. Zeker nu haar vermeende minnaar weer van zich laat horen en

Lees meer »