Schotland zet zich schrap voor storm Babet: mensen kunnen dagenlang afgesloten zijn van alle hulp

De Britse weerdienst, de Met Office, heeft ervoor gewaarschuwd dat de passage van storm Babet tot zware overstromingen kan leiden, die delen van het land kunnen afsnijden.

Meer krantenkoppen in België

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De wagen wat vaker laten staan, da’s niet altijd een goed idee.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaanse tiener met schoenmaat 59 (!) breekt wereldrecord

De Amerikaanse tiener Eric Killburn Jr. heeft een speciaal wereldrecord te pakken. Hij heeft met zijn schoenmaat 59 de allergrootste voeten van alle levende tieners. Met zijn handen van 19,04 centimeter brak hij ook al het record voor grootste handen. Beiden zijn nu opgenomen in het Guinness World Records-boek.

Lees meer »

IN BEELD – Kermiszondag in zaal De Schakel in Houthulst met Sabine, Danny Diëgo, Thomas Julia, Paul Bruna en Miss Olivia

Het Feestcomité organiseerde een méér dan geslaagde tweedaagse in zaal De Schakel in Houthulst. Ook op zondag was het heel druk. Er moesten zelfs meerdere mensen vertrekken wegens volzet. Een bewijs dat het een groot succes was.
The post IN BEELD – Kermiszondag in zaal De Schakel in Houthulst met Sabine, Danny Diëgo, Thomas Julia, Paul Bruna en Miss

Lees meer »

EXCLUSIEF. Post-its vol verdriet: deze slachtoffers mogen niet naar de paus. Dit is wat ze te zeggen hebben

“Ik wil vragen dat hij evenveel zorg draagt voor de slachtoffers als dat hij de daders beschermt.” De slachtoffers van de kerk die volgende week niet op gesprek mogen bij de paus, blijven teleurgesteld achter, zo klinkt het. Tijdens een brainstorm, georganiseerd door de bisschoppen, schreven slachtoffers post-its vol boodschappen aan de paus. Onze onderzoekscel mocht die inkijken. “Die boodschappen

Lees meer »