Vanzeir verdient méér dan Jordi Alba, maar bijna 15 keer minder dan Messi: MLS geeft spelerslonen vrij

Naar jaarlijkse gewoonte publiceerde de MLS de lonen van alle spelers in de Amerikaanse voetbalcompetitie. Dankzij die transparantie is nu ook officieel bekend dat Lionel Messi (36) de absolute grootverdiener is. Zijn ploegmaats Sergio Busquets en Jordi Alba moeten het met een pak minder doen. Hun loon is gelijkaardig aan dat van Dante Vanzeir, Christian Benteke boert dan weer verrassend goed.

Meer krantenkoppen in België

Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in Oudenburg

Sinds enkele weken geeft Lien De Muynck figuurtraining in sporthal Ter Beke. “Denk maar niet dat het heel intens is, neen, we doen het rustig aan zodat iedereen kan deelnemen. Belangrijk is op die manier je eigen lichaam te leren kennen. Met mogelijkheden en beperkingen”, legt Lien uit.
The post Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in

Lees meer »

‘Volumedeals’ speelt in op pijnpunt van horeca: “Willen de marges verhogen”

Horeca- en eventondernemers Laurent Van Parys en Maxim Declercq, gekend van De Porcherie, Beatrun en Oktoberfest Wevelgem, pakken uit met het gloednieuwe platform ‘Volumedeals’. “We willen professionals laten meegenieten van deals en promoties op sterke dranken, specials en barmaterialen.”
The post ‘Volumedeals’ speelt in op pijnpunt van horeca: “Willen de marges verhogen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »

Mysterieus paradijs waar ze hun miserie vergeten: dit is Roc Agel, het buitenverblijf van Albert en Charlene van Monaco

Prins Albert (66) komt er herbronnen, prinses Charlene (46) bracht er de lockdown en haar herstel door, prinses Stéphanie (59) verzorgde er circusolifanten en Rainier III en Grace maaiden er hooi en stonden er achter het fornuis. Hun toevluchtsoord Roc Agel is zowat de enige plek op aarde waar de Grimaldi’s zichzelf kunnen zijn. Prinses Grace noemde het zelfs de

Lees meer »

Onze columniste Kim Gevaert over de dubbele kant van de openingsceremonie: “Je kan niet ineens zeggen: ‘Nu is het genoeg’”

De Olympische Spelen gaan vandaag traditiegetrouw van start met een spetterende openingsceremonie. Een gebeurtenis die veel atleten niet willen missen, maar toch zijn er ook sporters die de show aan zich voorbij laten gaan. Begrijpelijk, vindt onze columniste Kim Gevaert. “Het is toch veel staan en lang wachten, terwijl je als atleet lang en hard traint om er te staan

Lees meer »

Nieuwpoortse adviesraad voor personen met een handicap klaagt ontoegankelijkheid van bankautomaat aan

De stedelijke adviesraad voor personen met een handicap heeft zaterdag 27 juli actie gevoerd bij het Cash-punt in de Albert I-laan 176 in Nieuwpoort-Bad. Dit gebouw blijkt ontoegankelijk voor mensen met een mobiliteitsprobleem en de adviesraad eist nu dringende aanpassingen om de toegankelijkheid te verbeteren.
The post Nieuwpoortse adviesraad voor personen met een handicap klaagt ontoegankelijkheid van bankautomaat aan

Lees meer »

Gedenkmuur voor huisdieren aan kerkhof Herfelingen

Aan het kerkhof in Herfelingen (Herne) wordt volgende week een gedenkmuur voor huisdieren opgericht. De gemeente stelt via haar burgerbudgetten – subsidies die de inwoners zelf aan bepaalde projecten mogen toewijzen – 7.200 euro ter beschikking om het voorstel van de plaatselijke Rotary Club te realiseren.

Lees meer »

De Wezefeesten bieden ook dit jaar weer voor elk wat wils

Augustus komt eraan. Met veel belangstelling kijken we uit naar een nieuwe editie van de Wezefeesten. Al decennia wordt er hier gefeest op deze landelijke wijk van Ardooie. Ze zijn de oudste wijkkermis van de gemeente en trekken jaarlijks veel feestvierders met hun boeiende programma. “En we geven niet op”, klinkt het vastberaden. Van muziek
The post De Wezefeesten

Lees meer »

Wordt overgewicht Kim Jong-un (40) binnenkort fataal? “Tienerdochter in geheim klaargestoomd voor Noord-Koreaans leiderschap”

De dochter van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un (40) zou in het geheim klaargestoomd worden om haar vader op te volgen. Die laatste sukkelt immers met zijn gezondheid, beweert de Zuid-Koreaanse intelligentiedienst. De 40-jarige Kim, een kettingroker die regelmatig te diep in het glas kijkt, lijdt door zijn ongezonde levensstijl aan obesitas en diabetes.

Lees meer »

Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft

Op 9 juli 1959 stapten Jozef Pint en Celesta Vanpachtenbeke in het huwelijksbootje. Op zaterdag 13 juli brachten burgemeester Jan Morbee en schepen Bert De Brabandere het echtpaar een bezoek tijdens de viering van hun briljanten bruiloft.
The post Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Berlijners zweven boven de stad op Europa’s hoogste schommel

Adrenalinejunkies kunnen nu een duizelingwekkende 120 meter boven de straten van Berlijn schommelen. De schommel bevindt zich op het dak van een hotel van 35 verdiepingen en is de hoogste van Europa. Waaghalzen worden – nadat ze worden vastgemaakt met een veiligheidsharnas – de leegte ingeduwd boven Alexanderplatz, in het centrum van de stad. “Zo’n fantastisch uitzicht, het is echt

Lees meer »

Eerste ‘zwarte weekend’ van de zomer begonnen: verkeersdrukte op Europese wegen valt voorlopig mee

Op de eerste zwarte zaterdag van de zomervakantie valt de verkeersdrukte op de Europese wegen voorlopig nog mee. De filelengtes zitten halverwege de voormiddag min of meer op hetzelfde niveau als vorig weekend, toen er een rode zaterdag was. Vorig jaar was het in hetzelfde weekend veel drukker. Dat blijkt uit de balans die mobiliteitsorganisatie VAB opmaakt. De organisatie verwacht

Lees meer »