Nieuwe episode in teloorgang: Nederlands woelwater moet huis waar hij bijna miljoen voor betaalde gedwongen verkopen

Het gaat van kwaad naar erger met Mohamed Ihattaren (21). Ooit aanzien als een van de grootste talenten van het voetbal, maar nu een zoveelste negatieve episode in het leven van de jonge Nederlander. Ihattaren moet zijn woning noodgedwongen verkopen nadat hij weigert zijn schuldeisers te betalen. Komt het ooit nog goed met de linkspoot?

Meer krantenkoppen in België

Ongeval of kwaad opzet? 1 jaar na mysterieuze schade aan belangrijke gaspijpleiding nog altijd veel onduidelijkheid

Bijna dag op dag een jaar geleden is de kilometerslange gasleiding op de bodem van de Baltische Zee tussen Estland en Finland zwaar beschadigd geraakt. Mogelijk werd de leiding geraakt door een anker van een Chinees vrachtschip. Ongeval of sabotage? Opmerkelijk: Belgische veiligheidsdiensten sluiten kwaad opzet voorlopig niet uit. Vast staat dat het lang niet het enige incident met datakabels

Lees meer »

Meer dan 2.000 ontploffingen door lachgas in afvalverbrandingsovens in eerste 7 maanden van dit jaar

Lachgasflessen hebben in de eerste 7 maanden van dit jaar meer dan 2.000 ontploffingen veroorzaakt in de afvalverbrandingsovens in ons land. De ontploffingen ontstaan doordat gebruikte flessen bij het restafval of het sluikstort belanden, terwijl ze nog niet helemaal leeg zijn. Op 62 verschillende dagen moest een ovenlijn stilgelegd worden, omdat de veroorzaakte schade aan de ovens te groot bleek.

Lees meer »

Een komen en gaan in de raad in Bredene

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 25 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Bredene, zetelen er vandaag nog 14 in de gemeenteraad.
The post Een komen en gaan in

Lees meer »

Twee jongeren voorgeleid voor jeugdrechter na diefstal met geweld in Deerlijk

Op zondag 29 september werden twee jongeren slachtoffer van een diefstal met geweld in de Schoolstraat in Deerlijk. Ze werden benaderd door vijf jongeren tussen de 16 en 17 jaar uit Harelbeke, Deerlijk en Zwevegem, die met geweld twee heuptasjes, een portefeuille en wat kleingeld wisten te stelen.
The post Twee jongeren voorgeleid voor jeugdrechter na diefstal met geweld

Lees meer »

“Als hij het doelwit was, is het wel mislukt”: wilde Israël deze man treffen met aanval waarvoor Robin Ramaekers uitrukte?

Het is geen typische Hezbollah-wijk waar het team van VTM NIEUWS woensdagnacht is aangevallen. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers liep daarbij verschillende breuken op in het gezicht en cameraman Stijn De Smet werd in zijn been geschoten. Bachoura ligt vlakbij het parlement en tal van ambassades — ook de Belgische — en gold als een veilig stukje van de Libanese hoofdstad Beiroet.

Lees meer »

“Hun kinderen zagen Joyce (36) en Wim (37) naar dat trouwfeest vertrekken. En daarna nooit meer”: Louis W. (36) hoort met gebogen hoofd zijn straf voor dodelijk ongeval

Geflankeerd door zijn vader, de blik veelal op de grond gericht. Zo kwam Louis W. (36) dinsdagochtend de Mechelse politierechtbank binnen, waar hij zijn straf te horen kreeg voor het ongeval dat twee jaar geleden zijn vrienden Wim (37) en Joyce (36) het leven kostte. Onder invloed van alcohol was hij toen achter het stuur van de Porsche Panamera gekropen

Lees meer »