Man krijgt vier maanden gevangenisstraf na dronken vuistslag aan politieman op Kerstmis in Heverlee

In Leuven is een man veroordeeld omdat hij vorig jaar met Kerstmis een politieagent had geslagen. De man werd betrapt in Heverlee, toen hij met de auto zigzaggend over straat aan het rijden was. De politie hield hem tegen, maar de kerel had duidelijk geen zin in een alcoholcontrole. Hij werd agressief, een agent kreeg verschillende slagen in het gezicht.

Meer krantenkoppen in België

? “Nogmaals. Evenepoel moet op het eindpodium mikken”

De kop is er (nu al) af voor Remco Evenepoel. Zijn eerste zege in de Tour de France. Een bijzonder mooie eerste Belgisch succes in deze Ronde, ook. Michel Wuyts: “Evenepoel is een wonderknaap. Een uitzonderlijk grote mijnheer. Na Merckx – en straks met Merckx – onze grootste tijdrijder ooit. Nogmaals: deze Evenepoel moet op het eindpodium mikken.” Onze analist

Lees meer »

Koning Albert en koningin Paola vieren 65ste huwelijksverjaardag: “Ze zijn meer grootouders dan dat ze ooit ouders waren”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ze hebben hun echtelijke problemen gekend, met overmatige aandacht voor andere partners en te weinig voor hun kinderen Filip, Astrid en Laurent. Dat kunnen ze niet meer goedmaken, beseffen ze. Maar bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen hebben ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans gegrepen. Wat

Lees meer »

Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem

Zondagavond kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens ter hoogte van de Lampernissesteenweg en de Steendamstraat op het grondgebied van Alveringem.
The post Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Er zijn maanden dat er geen euro binnenkomt”: de openhartigste bekentenissen van BV’s in podcasts

Heeft het gezicht van Andy Peelman (40) een houdbaarheidsdatum? Hoe verliep de eerste keer seks voor Ben Segers (50)? En hoeveel verdient influencer Steffi Vertriest (37)? In de nieuwe podcastafleveringen laten bekende Vlamingen opnieuw alle remmingen vallen en spreken zonder schroom over onderwerpen die ze nog nooit met het publiek hebben gedeeld. “Ik werd onzeker doordat ik tijdens de seks

Lees meer »

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

Prefinanciering Vlaamse subsidie voor tennisloods in Veurne

De bouwwerken voor de nieuwe indoortennishal met padel op het Will Tura-sportpark in Veurne schieten goed op, maar toch blijkt er ineens een onverwachte kink in de kabel te zijn. De toegekende Vlaamse subsidie voor sportinfrastructuur ten bedrage van 533.160 euro zal pas worden uitbetaald na de voorlopige oplevering van de sportinfrastructuur. Daardoor zit de bouwheer even met een liquiditeitsprobleem.<br

Lees meer »

‘CD&V Lendelede 2030’ met zes nieuwkomers naar stembus: “We hebben trouwe kiezers. Dat stelt ons een beetje gerust”

De huidige cd&v gaat naar de gemeenteraadsverkiezingen onder de naam ‘cd&v Lendelede 2030’. “Om de lokale verankering van de partij te benadrukken”, zegt burgemeester en toekomstig lijsttrekker Carine Dewaele.
The post ‘CD&V Lendelede 2030’ met zes nieuwkomers naar stembus: “We hebben trouwe kiezers. Dat stelt ons een beetje gerust” appeared first on KW.be.

Lees meer »