Roeselare heeft vanaf zaterdag opnieuw een winkel vol Tupperware

Vanaf zaterdag 21 oktober kunnen de liefhebbers van Tupperware ook in Roeselare terecht. Er komt namelijk al minstens voor zes maanden een pop-up in de Ooststraat 136. “En als de evaluatie positief is, zullen we kijken om dat contract te verlengen”, klinkt het.

Momenteel heeft Tupperware Torhout al een winkel in Brugge, waar het volledige gamma wordt aangeboden. Vanaf zaterdag 21 oktober zal dat ook het geval zijn in Roeselare. Jurgen Penne (34), die zaakvoerder is van het verdeelpunt in Torhout, opent dan ook een pop-up in de Ooststraat 136.

“We weten niet goed hoe Tupperware exact leeft in Roeselare, vandaar de keuze voor een pop-up” opent Jurgen het gesprek. “Uiteraard is het de bedoeling om er, net zoals in Brugge, een succesverhaal van te maken. Ons contract loopt zes maanden, met een optie om dat nog eens met zes maanden te verlengen. Na de eerste periode zullen we eerst evalueren en daarna nemen we de beslissing om al dan niet te verlengen.”

Overtuigen

Maar Jurgen heeft er wel goede hoop in en heeft veel vertrouwen in zijn keuze voor Roeselare. “Het is een heel mooie shoppingstad”, gaat hij verder. “Roeselare is trouwens ook de vierde beste van West-Vlaanderen en er valt hier altijd wel iets te beleven. Vanuit Torhout bekeken zitten we ook slechts op 15 minuten van Roeselare, wat ook een interessant gegeven is. Maar de hoofdreden is dat we momenteel nog niet zo heel veel consulenten hebben in Roeselare. We willen dat aantal hier dus uitbreiden. Met onze winkel hopen we om wat mensen hiervoor te overtuigen. Daarnaast willen we uiteraard ook gewoon onze producten hier aanbieden aan de mensen.”

De pop-up in het centrum van Roeselare zal open zijn van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Op zondag zal de winkel gesloten zijn. “Tijdens de opening deze zaterdag bieden we trouwens iedere klant een drankje en een hapje aan. Op die manier willen we het alvast niet onopgemerkt voorbij laten gaan.” (MB)

The post Roeselare heeft vanaf zaterdag opnieuw een winkel vol Tupperware is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest

Het feestcomité Midden-Pastoriestraat in Sint-Andries hield onlangs zijn zesde buurtfeest. De jaarlijkse traditie aan de start van de zomer lokte zoals elk jaar een honderdtal bewoners.
The post Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

Zo groot is de schade in Vlaanderen na onweer

Het onweer hield gisteren lelijk huis in Vlaanderen en Brussel. Er is heel wat materiële schade: daken van woning zijn ingestort, straten stonden onder water en hoogspanningskabels waaiden om. Er viel ook een dodelijk slachtoffer. Vind hieronder een overzicht van alle stormschade.

Lees meer »

Vlaams Gezin verhuist naar Fuerteventura voor surfcarrière van zoon Kamiel (12): “We geven hem de vrijheid die hij nodig heeft”

Kamiel Deraeve (12) uit Oostduinkerke kan goed surfen. Over acht jaar hoopt hij op de Olympische Spelen te staan, maar de golven van de Noordzee zijn nu al te klein voor hem. Dus vroeg hij aan papa en mama: “Zouden we niet naar Fuerteventura verhuizen?” Peter Deraeve (46) en Elise Debaere (43) moesten er even over nadenken, maar de knoop

Lees meer »

Radio maken met alle Roeselarenaars

Dit weekend gaat Radio Vandewalle in de ether vanuit de gelijknamige interbellum villa in de Meensesteenweg. Tot 28 juli zendt deze tijdelijke stadsradio 24 op 24 uit op de FM-frequentie 96.7. “Het worden twee weken inclusieve radio waarbij iedereen ertoe doet en van waarde is, ongeacht de verschillen”, aldus Wouter Bossuyt.
The post Radio maken met alle Roeselarenaars appeared

Lees meer »

Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem

Besox wordt de nieuwe naamsponsor van Besox Handbalclub Izegem. Besox werd twee jaar geleden in één klap hoofdsponsor van de club en heeft extra inspanningen geleverd om volgend seizoen ook naamsponsor te worden.
The post Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerst Democratische senator laat Biden vallen

De Democratische senator Peter Welch vindt dat president Joe Biden zich moet terugtrekken als kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap. “Voor het welzijn van het land roep ik president Biden op zich terug te trekken uit de race”, schrijft Welch in een opiniestuk in ‘The Washington Post’.

Lees meer »