ASSISEN. Liefdesrivale van Sally is nog steeds samen met Vanhalst: “Ik kies ervoor om niet met hem over de feiten te spreken. Mag ik dan nu vertrekken?”

Het was niet meteen haar finest hour, vanmiddag op de getuigenstoel. Eef, in augustus 2019 de bedrogen derde in de driehoeksverhouding met beschuldigde en slachtoffer, heeft nochtans al het één en ander meegemaakt sinds ze eerder dat jaar het idee had om aan te pappen met de beschuldigde. Ze is overigens vandaag nog altijd de partner van Jurgen Vanhalst. En over het verleden wordt niet gepraat. “Dat is mijn keuze.”

Meer krantenkoppen in België

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan”

Tijdens de Cadet Challenge volgend weekend, die voor de zevende keer op rij in Zandvoorde plaatsheeft, zijn er in hun categorie zo’n zeventig renners waar ze in drie reeksen worden ingedeeld.
The post Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Nu kan ik mijn verjaardag op het EK vieren!”: Lamine Yamal (16) schiet als jongste doelpuntenmaker ooit Spanjaarden richting finale

16 jaar, 11 maanden en 27 dagen. Binnen vier dagen wordt Lamine Yamal zeventien, maar het beste verjaardagscadeau heeft hij zichzelf al bezorgd. Op weergaloze wijze kroonde het Spaanse wonderkind zich tegen Frankrijk tot jongste doelpuntenmaker ooit op een EK. “En nu is het belangrijkste de titel,” klinkt het bij een ambitieuze Yamal.

Lees meer »

Kaapstad getroffen door zwaar noodweer

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en omgeving zijn donderdag getroffen door zware regenbuien en hevige wind. Heel wat daken van huizen gingen vliegen en tal van geïmproviseerde woningen zijn vernield, meldden plaatselijke verantwoordelijken.

Lees meer »

Lore (22) getuigde net als ex-Red Flame Tine Schryvers over eetstoornis: “Het gaat nu beter, maar gemiddeld herstel duurt zeven jaar”

Vroegere Red Flame Tine Schryvers (31), afkomstig uit een echte Zoerselse voetbalfamilie, getuigde moedig op Instagram over haar eetstoornis. Twee jaar geleden volgden 1.600 mensen ook al de blog die Lore Van Brabant (22) uit Malle bijhield over haar eetstoornis. “Ik vind het enorm erg dat Tine dit moet meemaken”, reageert Lore. “Hopelijk vindt ze snel hulp, want ik heb

Lees meer »