Ghekiere Butcher Shop heeft nu ook automatenshop met verse producten

Sinds vorig weekend kan men de dag rond vlees, gerechten, pasta’s, brood en snoep uit de automaten halen die opgesteld staan in de Otegemstraat 147 in Zwevegem.

De automaten zijn een initiatief van Kristof Ghekiere, die in 1995 zijn diploma beenhouwer-traiteur behaalde. Zijn echtgenote Julie studeerde af als accountant-fiscalist. Vooraleer ze samen beenhouwerij ’t Fonduetje in Heestert oprichtten, deden ze eerst de nodige ervaring op bij verschillende slagers. In april 2001 gingen ze dan echt van start in Heestert, samen met een medewerker. “Intussen is de beenhouwerij blijven groeien en spreken we niet meer van ’t Fonduetje maar van ‘Ghekiere Butcher Shop’. Ook het aantal medewerkers is gestaag blijven toenemen”, aldus Kristof.

Vorig jaar stapte zoon Glenn mee in de zaak, wat nieuwe mogelijkheden met zich meebracht. “Hij volgde zijn slagersopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. Hij helpt ook al van kindsbeen af mee in het atelier. Hij denkt actief mee om onze slagerij altijd verder te innoveren. Vandaar ook de automatenshop.”

Nu Glenn ook in de zaak is gestapt, kreeg hij de verantwoordelijkheid over de automatenshop in Zwevegem. “We zien dat er steeds minder slagers zijn en kwamen zo op het idee om een automatenschop met verse producten te beginnen in het centrum van Zwevegem”, zegt Glenn. “We willen 24 uur per dag, alle dagen van de week bereikbaar zijn voor onze klanten, zodat mensen met late werkuren toch nog hun verse maaltijd of bestelling kunnen afhalen op het uur dat voor hen past.”

Aanbod

In de automaten kan men een gans gamma aan producten vinden, gaande van een eenpersoonsdagschotel met vlees of vis tot grotere porties van gerechten. Verder kan men er huisgemaakte charcuterie en salades, préparé en gehakt, verschillende soorten pasta en ovenschotels vinden. Daarnaast bieden we er ook dagelijks vers brood aan en drank, snoep en desserten.”

Men kan ook bestellingen plaatsen op de webshop om deze dan op een bepaald uur af te halen in de lockers. Tweemaal per dag worden de automaten aangevuld.

The post Ghekiere Butcher Shop heeft nu ook automatenshop met verse producten is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

VBS De Waaier in Watou wint speelplaatsmeubel van gerecycleerd plastic

In basisschool De Waaier in Watou is vorige week woensdag de nieuwste aanwinst op de speelplaats ingehuldigd. De school is een van de winnaars van de scholenwedstrijd van Bebat en kreeg een picknicktafel die volledig uit oude plastic inzameltonnen is gemaakt. De opdracht was om zoveel en zo snel mogelijk lege batterijen te verzamelen, en dat hebben de leerlingen van

Lees meer »

Nieuwe Nederlandse regering, onder leiding van premier Dick Schoof, officieel van start na eedaflegging bij koning 

Vandaag legt de nieuwe Nederlandse regering de eed af. Het kabinet, onder leiding van de partijloze minister-president Dick Schoof, wordt beëdigd door koning Willem-Alexander. Dat gebeurt in Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van de koning in Den Haag. Na bijna 14 jaar bewind van Mark Rutte, de langstzittende premier in de Nederlandse geschiedenis, komt er een nieuwe ploeg aan

Lees meer »

“Wij waren echt de laatste der Mohikanen”: Stefaan Mestdagh van Den Roobaert in Oekene

Zijn leven leest als een spannend avonturenboek en het slothoofdstuk is nog lang niet geschreven. Stefaan Mestdagh van côte à l’os-restaurant Den Roobaert kent ongelooflijk veel mensen én heeft ongelooflijk veel mensenkennis. Maak kennis met deze boeiende verteller.
The post “Wij waren echt de laatste der Mohikanen”: Stefaan Mestdagh van Den Roobaert in Oekene appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Raket wordt onbedoeld gelanceerd, en valt na enkele meters weer recht naar beneden met enorme explosie tot gevolg

Bij een motortest is een Chinese Tianlong-3-raket per ongeluk gelanceerd. Door een structureel probleem raakte de raket los van het lanceerplatform. De raket ging enkele meters de lucht in, maar viel dan weer recht naar beneden. De raket kwam neer in de bergen en veroorzaakte een grote vuurbol, maar niemand raakte gewond. Het bedrijf achter de raket, Space Pioneer, laat

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »