Liam Gallagher kondigt Oasis-jubileumtournee aan (zonder broer Noel)

Liam Gallagher heeft zijn tour ter ere van het 30-jarig bestaan van het Oasis-debuutalbum ‘Definitely Maybe’ officieel aangekondigd. De 51-jarige zanger geeft volgend jaar in juni optredens in Engeland, Ierland en Wales. De tour heet ‘Definitely Maybe 30 Years’. Broer Noel Gallagher (56) is niet van de partij.

Meer krantenkoppen in België

Brand in opvangcentrum Fedasil: 26-jarige Palestijn opgepakt voor brandstichting

De hulpdiensten snelden vrijdagvoormiddag naar het opvangcentrum van Fedasil in het West-Vlaamse Poelkapelle na een melding van brand. Eén persoon werd preventief afgevoerd ter controle naar het ziekenhuis. Een deel van het gebouw is onbewoonbaar verklaard, voor de bewoners wordt een noodopvang gezocht. De politie arresteerde een 26-jarige Palestijn voor brandstichting.

Lees meer »

Een drukfout op de affiche, dacht onze man. Måneskin bewees hem ongelijk: “Putain, caramel, jambon: ge hádt ons”

Måneskin als headliner. Een gok volgens sommigen, een zwaktebod volgens anderen. Grijnzende bassiste Victoria had voor de gelegenheid hartjes uit zwarte tape geknipt, maar had na de tepelstickers nog genoeg over om criticasters de mond te snoeren. Werchter hield de adem in. Onze man niet, maar was toch aangenaam verrast. “Damiano bleek de ultieme Italian Stallion. Alsof hij het beruchte

Lees meer »

Natacha zwerft al jaren alleen rond in oorlogsgebied

Ik liep Natacha voor het eerst tegen het lijf op 2 oktober 2022, twee dagen na de bevrijding van ­Lyman. Ze woonde vroeger op de Krim, maar was haar papieren kwijtgeraakt in Kiev, waarna ze de grens met het door Rusland bezette gebied niet meer over mocht. Na veel omzwervingen kwam ze in Lyman ­terecht. Toen de oorlog uitbrak, kon

Lees meer »

“Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward Vergote reageert op vijf maanden schorsing

Burgemeester Ward Vergote (Visie) reageert ongemeen hard op de vijf maanden schorsing die is opgelegd door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open Vld). Vergote keerde haar partij enkele jaren geleden de rug toe en het is zeer de vraag of dit nu al dan niet heeft meegespeeld.
The post “Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward

Lees meer »