Uitbater Kris (43) verwelkomt dinsdag eerste klanten na overname Delhaize Knokke

Dinsdag 17 oktober verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Knokke in de Kustlaan zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de 39 medewerkers en de klanten van Delhaize in Knokke.

Vanaf morgen staat Kris Bonne (43) aan het roer van Delhaize Knokke en hij brengt heel wat ervaring mee. Zijn passie voor retail ontstond in de AD Delhaize in Assebroek, waar hij drie zomers op rij aan de slag was als jobstudent, als verantwoordelijke voor de categorie dranken. Toen al kriebelde het om ooit een eigen winkel uit te baten. Nadat hij eerst aan de slag was als gerant in de Proxy Delhaize Heuvelpoort en vervolgens samen met zijn jeugdvriend de AD Delhaize in Zwijnaarde overnam, gaat nu een nieuwe droom in vervulling.

“Toen ik de aankondiging van Delhaize in maart van dit jaar hoorde, heb ik mijn kans gewaagd. Ik heb meteen interesse getoond in een aantal winkels in en rond Brugge om uiteindelijk terecht te komen bij de winkel in Knokke.” Kris omschrijft zichzelf als een een echte leeuw: een ondernemer met een hart voor de klanten, de medewerkers én Delhaize zelf. “Ik kijk enorm uit naar dit nieuwe hoofdstuk en heb veel vertrouwen in de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat ik – samen met mijn topteam – een succes ga maken van deze winkel.”

Vertrouwen

En ook het team van Delhaize Knokke is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Kris en leerde hij ons en de supermarkt kennen”, vertelt medewerker Annick Coudeville. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk.”

“Ik wil er voor zorgen dat de mensen zich hier thuis voelen en op de meest comfortabele manier hun boodschappen kunnen doen”

Als nieuwe uitbater van de Delhaize in Knokke heeft Kris al een aantal ideeën om de winkelervaring van zijn klanten nog te verbeteren. “Er zullen aanpassingen komen aan de kassazone en ook het onthaal dat nu veel plaats inneemt wordt kleiner”, vertelt hij.

Kris is vastberaden om samen met zijn hele team te bouwen aan een winkel voor de Knokkenaar. “Buurtbewoners die bij de concurrentie hun boodschappen doen omdat ze bij ons iets niet terugvinden, dat kan niet”, zegt hij. “Ik zal vanaf het eerste moment goed luisteren naar de klanten, feedback vragen, ideeën vragen om er voor te zorgen dat mensen zich hier thuis voelen en op de meest comfortabele manier hun boodschappen kunnen doen.” (MM)

Delhaize Knokke bevindt zich in de Kustlaan 34 in Knokke. De openingsuren blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt: maandag tot donderdag van 8 uur tot 20 uur; vrijdag van 8 uur tot 21 uur, zaterdag van 8 uur tot 20 uur. Gesloten op zondag, maar vanaf begin volgend jaar zal de winkel ook op zondag geopend zijn.

The post Uitbater Kris (43) verwelkomt dinsdag eerste klanten na overname Delhaize Knokke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Binnenkort kunnen we ‘payconiq’en’ in het buitenland: vier Belgische grootbanken komen met ‘Wero’. Wat kan je ermee?

De betaaldienst ‘Wero’, oftewel de ‘Europese Payconiq’, komt dit jaar nog onze richting uit. De app maakt het op termijn mogelijk in de hele eurozone met een QR-code te betalen. Handig voor op reis. Maar wat kan je voorts nog met de nieuwe internationale betaaldienst? Hoe werkt het concreet? En is Payconiq binnenkort verleden tijd?

Lees meer »

“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.
The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Lees meer »

Actrice Nora Dari is bevallen van haar eerste kindje

Nora Dari, bekend van haar rol in de jongerenserie ‘wtFock’ en haar deelname aan het VTM-programma ‘De verraders’, is bevallen van haar eerste kindje. Dat heeft de actrice zelf laten weten op haar Instagramaccount. “Welcome Meya”, klinkt het bij een filmpje op sociale media.

Lees meer »

Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of op verplaatsing: “Zelf slijm of bruisballen maken”

De combinatie van vakantie en het weer dat niet echt meezit, kan wel eens voor verveling zorgen bij het jonge volkje. Cindy Terriere weet daar handig op in te spelen en geeft de lagereschoolkinderen de kans om bij haar thuis een toffe workshop te volgen: slijm, klei, bruisballen… Keuze genoeg.
The post Cindy uit Kortemark geeft kinderworkshops, thuis of

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse kranten kijken vooruit naar klinkende overwinning voor Labour en afgang van “arrogante clowns” van conservatieve partij

De Britten trekken vandaag naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. Premier Rishi Sunak en zijn Tories staan er historisch slecht voor in de polls en dat is te zien op de voorpagina’s van de Britse kranten. De tabloid ‘Daily Star’ zet zelfs clownsschoenen op de cover en verkneukelt zich erover dat de conservatieve “clowns” en “bedriegers” morgen

Lees meer »

Een rollercoaster aan emoties: ontgoochelde Engelse fans vernemen buiten het stadion gelijkmaker van Bellingham

In sommige gevallen tot honderden euro’s betalen voor een wedstrijdticket en dan toch nog de fantastische omhaal van Jude Bellingham missen. Het overkwam enkele Engelse fans, die vroegtijdig het stadion verlieten bij een 0-1-achterstand tegen Slovakije. Balen en tegelijkertijd vieren. Intussen klinkt de kritiek in de Engelse pers – ondanks de kwalificatie – steeds luider. Buiten bij Rio Ferdinand…

Lees meer »

Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen voor crisispleegzorg

Pleegzorg Vlaanderen is op zoek naar pleeggezinnen, in het bijzonder voor crisispleegzorg. Daar is de nood immers het hoogst en zonder voldoende plaatsen komen de kinderen terecht op minder aangewezen plaatsen. Om de oproep kracht bij te zetten, voert de organisatie volgende week actie.

Lees meer »