Clash der ego’s: Ibrahimovic sneert (niet voor het eerst) naar Balotelli, die komt met veelzeggende repliek

Actie, reactie. Zlatan Ibrahimovic (42) kreeg een veelzeggende repliek van Mario Balotelli (33) toen de Zweed die andere excentrieke spits ervan verweet z’n talent gewoon te hebben verprutst. Een sneer waar Balotelli via een welgekozen foto op sociale media wel raad mee wist. Beste vrienden zijn het allerminst: het is niet de eerste keer dat de twee naar elkaar uithalen.

Meer krantenkoppen in België

Vooruit Kortrijk hekelt flip-flop-houding van Team Burgemeester en N-VA rond halve knip in Bissegem: “Je laat uw ploeg toch niet in de steek?”

Bij Vooruit Kortrijk zijn ze niet te spreken over de plotse koerswijziging bij Team Burgemeester en N-VA rond de halve knip in Bissegem. Beide partijen keurden die maatregel mee goed, maar pleiten nu – zo’n maand voor de gemeenteraadsverkiezingen – voor het terugdraaien van die knip. “Je laat uw ploeg toch niet in de steek? Kiezen voor verkeersveiligheid vergt moed

Lees meer »

Brasserie van Rachel Hazes in de problemen door coronabesmettingen

Rachel Hazes (54) zit momenteel met de handen in het haar. Het personeel in haar horecazaak, ‘Casa Hazes’, is getroffen door corona, waardoor ze noodgedwongen de deuren al om 17.00 uur moet sluiten. “Met pijn en verdriet moeten we mededelen dat de brasserie vanaf morgen tot 24 september alleen van 10.00 uur tot 17.00 uur open zal zijn”, laat ze

Lees meer »

“De mensen zijn veel te veel gewoon van hem”: ex-keepers over het belang van Simon Mignolet, straks weer Clubs talisman?

Met twee clean sheets en een handvol topsaves zette good old Club Brugge-doelman Simon Mignolet (36) aan de vooravond van de Champions League de puntjes op de i. Ex-doelmannen Dany Verlinden en Frank Boeckx over het belang en de waarde van ‘Big Si’ voor blauw-zwart. “Kritiek geven is gemakkelijk, maar je moet ook kijken naar wat iemand al bewezen heeft.”

Lees meer »

Tom Waes kraakte tijdens isolement in ‘Kalm Waes’: “Mijn vriendin vindt nu al dat ze een andere man in huis heeft”

“Ik hoef niets meer te bewijzen op televisie, en toch kan ik niet zonder mijn werk.” Tom Waes (55) geeft in ‘Dag Allemaal’ onomwonden toe dat dát niet veranderd is na z’n stressexperiment in ‘Kalm Waes’. Al heeft het programma hem wel nieuwe inzichten verschaft en zelfs internetcriminelen die zijn naam misbruiken, krijgen hem niet meer op de kast.

Lees meer »

Na week afwezigheid verschijnt hoofdbeschuldigde in Franse verkrachtingszaak morgen opnieuw voor rechtbank

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidsproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »