Massagesalon Chez José wint 11.11.11-quiz in Pittem

Vorige vrijdag organiseerde het 11.11.11-comité Pittem-Egem voor de 14de maal z’n quiz ‘De 11de vraag’.

Zevenentwintig ploegen van telkens vier personen namen het tegen elkaar op in tien ronden, een praktische ronde en vijf tussenronden.

Onderwerpen als landbouw, goud, sterren, goede doelen, het verre China en actualiteit passeerden de revue.

Tijdens een praktische proef moesten de ploegen op het gevoel 1.111 gram graan bepalen.

Aan het einde van de avond eindigden Jikininki als vijfde en de Vriendenkring van het gemeentepersoneel als vierde. Wat de top drie betreft behaalden Quizpelturig en Soep met Ballekens allebei 121 punten, maar doordat de laatsten bij meer ronden alle antwoorden correct hadden, werden ze tweede. Winnaar werd de ploeg Massagesalon Chez José met 123 punten.

The post Massagesalon Chez José wint 11.11.11-quiz in Pittem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

‘Zachtaardige’ Biden laat achter de schermen ander gelaat zien: “Medewerkers zijn doodsbang voor zijn woede-uitbarstingen”

Tijdens zijn televisiedebat tegen Donald Trump gaf de 81-jarige Joe Biden een bijzonder frêle indruk. Maar achter gesloten deuren laat de Amerikaanse president naar verluidt een heel ander gelaat zien dat in niets lijkt op de zachtaardige, timide man die op het podium verscheen. Biden zou woede-uitbarstingen hebben, waardoor medewerkers doodsbang voor hem zijn, zo onthulde een hooggeplaatste functionaris aan

Lees meer »

Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hawk Tuah-vrouw (23) doorbreekt stilte na wilde geruchten: “Mijn vader is helemaal niet boos”

De 23-jarige Hailey Welch, beter bekend als het Hawk Tuah-meisje, heeft een week na haar wereldberoemde video de stilte doorbroken. In haar eerste publieke interview maakt de jonge Amerikaanse korte metten met enkele wilde geruchten die de afgelopen dagen hardnekkig op sociale media circuleren. Ook onthult ze dat ze – sinds haar inmiddels legendarische woorden – de meest absurde aanbiedingen

Lees meer »

NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer en beter!’

Middenin een decor van boterbloemen stelde NVAPlus Moorslede zondagnamiddag de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Dertien kandidaten wonen in Moorslede, zes in Dadizele en twee in Slypskapelle. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gert-Jan Hovaere lijsttrekker wordt en Margaux Vandekerckhove de tweede plaats krijgt.
The post NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer

Lees meer »