Cian Uijtdebroeks boos op zijn ploeg na Chrono des Nations: “Het is altijd iets met het materiaal bij BORA”

Van de 21 deelnemers reed Cian Uijtdebroeks in de Chrono des Nations als veertiende over de streep. Hij wil verbeteren in tijdrijden, maar daarvoor heeft hij de steun van zijn ploeg nodig. Hij eindigde uiteindelijk op 4:07 van winnaar Josh Tarling.

Meer krantenkoppen in België

Ook buiten Bosuil loopt het uit de hand: 7 arrestaties nadat politie Antwerp-aanhang wegjaagt met waterkanon, 2 agenten raken gewond

De derby tussen Antwerp en Beerschot is, zoals gevreesd, uit de hand gelopen. De bezoekende fans bleven rookbommen op het veld en scheidsrechter Lothar D’hondt besliste om de match definitief te staken. Ook buiten het stadion was de sfeer grimmig – de politie moest zelfs al het waterkanon en traangas inzetten tegen de Antwerp-fans. Er werden uiteindelijk zeven relschoppers opgepakt.

Lees meer »

CD&V beweert dat Middelkerke Nieuwpoort wil inlijven, burgemeester Dedecker ontkent in alle talen

De politieke spanningen aan de Vlaamse kust nemen toe nu geruchten circuleren dat Middelkerke mogelijk een fusie overweegt met buurgemeente Nieuwpoort om de immense schuldenlast te verlichten. Middelkerke, sinds 2023 de gemeente met de hoogste schuld per inwoner in Vlaanderen. Jean-Marie Dedecker ontkent in alle talen. “Een fusie zal over mijn lijk gaan”, klinkt het.
The post CD&V beweert

Lees meer »

Gratis rommelmarkt voor kinderspullen

Op woensdag 16 oktober kun je in de zaal van ontmoetingscentrum LDC Den Tap terecht voor een gratis rommelmarkt met kinderspullen. Initiatiefneemster is Nouchka Hosten, werkzaam bij Curando. “Vorig jaar kregen we opvallend veel steun”, aldus Nouchka.
The post Gratis rommelmarkt voor kinderspullen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dodentol na overstromingen in Polen stijgt tot negen

In Polen zijn tot nu toe negen mensen omgekomen bij de verwoestende overstromingen. Dat blijkt uit een balans van de autoriteiten, nu het waterpeil van de rivieren in Polen opnieuw daalt. Nog een persoon is vermist. Eerder was er sprake van zeven doden.

Lees meer »

Marine Le Pen voor de rechter op verdenking van verduistering EU-geld

Voor de correctionele rechtbank van Parijs start maandag om 13.30 uur het proces tegen de Franse extreemrechtse politica Marine Le Pen, haar partij Rassemblement National (RN), haar vader Jean-Marie en nog vijfentwintig anderen, die verdacht worden van verduistering van Europese fondsen. Het proces zal tot 27 november duren.

Lees meer »

LIVE ANTWERP-BEERSCHOT (zo, 13u30). Ruim 2.000 fans vuren Antwerp-spelers aan – Harde kern Beerschot put moed uit derby van 1988

Hoogspanning in Antwerpen. Aartsrivalen Antwerp en Beerschot treffen elkaar zondag. De ‘Ratten’ kunnen maar beter winnen, want hun harde kern dreigt met een veldbestorming als het fout loopt. Rond de middag was er op de Bosuil alvast een aanmoedigingsmoment. Zo’n 2.000 Antwerp-fans vuurden de spelers aan. Ook Beerschot heeft in de namiddag nog zo’n ontmoetingsmoment met zijn fans. Volg al

Lees meer »

Pokeren over oorlog en vrede

21:08 Een jaar na de terreuraanslagen van Hamas ziet Israël een kans om zijn stempel te drukken op het Midden-Oosten. De recente successen tegen Hamas, Hezbollah en Iran zijn echter geen garantie voor een d…

Lees meer »