LIVE NOORWEGEN-SPANJE (20u45). Nusa op de bank bij de Noren, die rekenen op Haaland en Ødegaard in cruciaal duel

Noorwegen en Spanje kijken elkaar in de ogen in een cruciaal duel in de strijd om de EK-tickets. Schitteren Club-sensatie Antonio Nusa, die wel op de bank start, en topspits Erling Haaland tegen ‘La Roja’? Volg het in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Paulien Cornelisse wordt behandeld voor kanker en schrapt tournee

Schrijfster en cabaretier Paulien Cornelisse wordt behandeld voor kanker. Dat heeft zij woensdag gemeld in een bericht op Instagram. Vanwege de ziekte heeft Cornelisse moeten besluiten de theatertournee van haar voorstelling te schrappen. De Nederlandse raakte bij ons bekend na haar deelname aan De slimste mens ter wereld.

Lees meer »

Nieuwe sportvloer Kuurnse sporthal feestelijk geopend

De gemeente Kuurne heeft de zomersluiting van haar sporthal benut om de verouderde sportvloer, die dringend aan vervanging toe was, te vernieuwen. Vorige week werd de oude groene vloer vervangen door een nieuwe, frisse blauwe ondergrond.
The post Nieuwe sportvloer Kuurnse sporthal feestelijk geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overstromingen in Bangladesh treffen bijna drie miljoen mensen

Bijna drie miljoen mensen zitten in het oosten van Bangladesh vast als gevolg van grote overstromingen. Dat hebben de autoriteiten gemeld. Hevige regen en een watertoevloed vanuit hoger gelegen heuvelachtige gebieden hebben de rivieren uit hun oevers doen treden, wat voor heel wateroverlast zorgt.

Lees meer »

LIVE VUELTA. Sprintersploegen controleren Spaans kopduo in gezapige rit, groene Van Aert: “Zwaardere finale is in ons voordeel”

De tweede etappe in de Vuelta brengt de renners van Cascais naar Ourém. Op papier een rit voor de sprinters, maar een knikje in de absolute slotfase zou wel eens roet in het eten van de snelle mannen kunnen gooien. Mits een overwinning kan Wout van Aert dankzij het spel der bonificaties de rode leiderstrui overnemen van Brandon McNulty. Slaagt

Lees meer »

Lokale held kroont zich tot Belgisch kampioen Bommetje met unanieme score: “Alsof er een menselijke torpedo in het zwembad is terechtgekomen”

De jonge Zonhovenaar Bailoh Bah heeft het officieuze BK Bommetje gewonnen tijdens een Red Bull Full Moon Event op camping Heidestrand. De tengere tiener versloeg verschillende deelnemers die lichamelijk nochtans beter ‘gebouwd’ waren voor de opdracht. Met een ultieme sprong die de wetten van de fysica tartte, kroonde hij zich tot kampioen.

Lees meer »

20 doden en honderden vermist na scheepsramp in westen van Congo

In de Democratische Republiek Congo zijn 20 mensen om het leven gekomen na een scheepsramp op de Lukeni-rivier, in het westen van het land. Dat heeft een lokale functionaris laten weten tijdens een nieuwsconferentie. De autoriteiten verwachten dat het dodental verder zal oplopen, want honderden mensen zijn nog steeds vermist.

Lees meer »