Sandro Tonali barstte in huilen uit na verhoor over illegaal gokken: “Hij is bang, klap was groot”

In een groot onderzoek in Italië worden meerdere voetballers verdacht van illegale gokactiviteiten. Onder anderen Nicolò Fagioli, Sandro Tonali en Nicolò Zaniolo zijn al verhoord door de politie. Stukje bij beetje komt er meer informatie naar buiten en duidelijk is dat de drie bij naam genoemde spelers en hun entourage flink geschrokken zijn.

Meer krantenkoppen in België

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Crimineel!”: Spaanse pers spreekt schande over fout Kroos op Pedri, die kruis mag maken over verdere EK

Slechts zeven minuten stond Pedri op het veld in Spanje – Duitsland. Zwaar onderuit geschoffeld door Toni Kroos, moest de middenvelder al huilend naar de kant in de kwartfinale van het EK voetbal. De Spaanse online media spreken met schande over de ingreep van Kroos die niet eens geel opleverde. Met een interne laterale verstuiking van zijn linkerknie, is het

Lees meer »

Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen”

Na de geslaagde viering van 40 jaar verbroedering tussen Zillebeke en Seelbach kwam het bestuur samen om een vervolg te geven aan de jumelage die al begin de jaren tachtig het levenslicht zag. Om de vereniging verder uit te bouwen, werd een vernieuwd bestuur gekozen.
The post Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen” appeared first

Lees meer »

Buschauffeur rijdt motorrijder van de baan “na paniekreactie”: “Hoe zou ik bus van 12 ton kunnen provoceren met een motor?”

Een kort filmpje toont hoe een 40-jarige man op zijn motorfiets van de weg gereden wordt door een chauffeur van Lijn. Vervolgens rijdt de buschauffeur de oprit van de snelweg op. Volgens de buschauffeur gaat het om een reactie uit paniek, de man op de motorfiets ziet dat anders. “Hij wilde me doelbewust van de weg rijden”, klinkt het.

Lees meer »

Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen. Tót het vliegtuigje begon te tollen: “Haar vriend probeerde nog zacht te landen, maar het was te laat”

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge

N-VA Blankenberge-Uitkerke maakte vrijdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Lijsttrekker is Daphné Dumery, opnieuw kandidaat-burgemeester. Daarnaast een mix van reeds vertrouwde en nieuwe gezichten.
The post Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zware klap voor Zelensky: “Oekraïne zal op NAVO-top te horen krijgen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden”

Oekraïne zal op de NAVO-top begin deze maand in Washington vernemen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden van de NAVO, wat een zware klap is voor Zelensky. De militaire alliantie zal Kiev om “aanvullende stappen” vragen om de corruptie in te dammen alvorens de gesprekken over lidmaatschap verdergaan, aldus een hooggeplaatste ambtenaar van het Amerikaanse ministerie

Lees meer »

Bert en Hanne zijn nieuw Poorterspaar van Sint-Pietersparochie: “In de finale ebde de stress snel weg”

De Kuurnse Sint-Pietersparochie heeft een nieuw poorterspaar. Nadat vrijdagavond de eerste proef werd afgenomen van de negen kandidaten, volgde op zaterdagavond de finale van de verkiezing, afgewisseld met optredens van The New Sint-Pieters Collection. Uiteindelijk werden Bert Deroo (52) en Hanne Simoens (37) in de late uurtjes uitgeroepen tot het nieuwe poorterspaar van het Sint-Pietersfestival.
The post Bert en

Lees meer »