Olivier De Bosscher (Jong Anzegem – 4C) kijkt uit naar derby: “Als leider extra geviseerd”

Deerlijk Sport en Jong Anzegem zijn twee van de nieuwkomers in vierde provinciale C. Jong Anzegem, dat kon terugvallen op de basis van zijn B-ploeg van vorig seizoen, pakte vorig weekend de leidersplaats. Het jonge Deerlijk Sport betaalt het klassieke leergeld en staat op de laatste plaats.

“Wij hadden verwacht dat het met onze nieuwe en vooral erg jong kern lastig zou worden en dat kwam ook zo uit”, geeft voorzitter Patrick Allegaert van Deerlijk Sport toe. “De competitie begon nochtans veelbelovend met een zege tegen Ruiselede. Dik verdiend trouwens, maar tegen de toppers holden wij achter de feiten aan. Komen wij twee goals achter dan gaan de kopjes meestal naar beneden en dat weet je het wel. Wij waren ook nog twee keer dicht bij een punt, maar het mocht niet zijn. Met Jong Anzegem krijgen wij de leider op bezoek. Op dit ogenblik is dat zeker geen geschenk, maar wij kunnen er alleen maar uit leren. Wij proberen ons best te doen en voor het nodige weerwerk te zorgen.”

In het tussenseizoen dacht Olivier De Bosscher eraan om SC Wielsbeke te ruilen voor Deerlijk Sport, toen nog een eersteprovincialer. Toen die ploeg echter opgedoekt werd, wilde hij te stoppen met voetballen, maar hij koos toch nog zijn Anzegemse vrienden.

Vrienden

“Ik speelde met Deerlijk in tweede provinciale en promoveerde naar eerste en daarna trok ik naar Anzegem. Daar maakte ik de promotie meer naar derde afdeling, maar het seizoen daarop werd bij Wielsbeke geen succes. Ik zag een terugkeer naar Deerlijk zeker zitten, maar de club trok de stekker uit die eersteprovincialer. Het werd dus Jong Anzegem, een mooie club, die ik met mijn ervaring wilde helpen. Ik voetbal daar weer bij mijn vrienden en erg dicht bij de deur. Met Jong Anzegem loopt het erg vlot en nu wij op de eerste plaats staan, zullen wij zeker geviseerd worden. Op basis van de klassering mag de verplaatsing naar Deerlijk geen problemen opleveren. Het is wel een ploeg van uitersten en wij mogen ons vooral niet laten verrassen. Ik kom graag terug naar Deerlijk, maar jammer genoeg is het nu in de laagste provinciale reeks.” (IVD)

Zaterdag 14 oktober om 19 uur: Deerlijk Sport – Jong Anzegem.

The post Olivier De Bosscher (Jong Anzegem – 4C) kijkt uit naar derby: “Als leider extra geviseerd” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-57-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

OPROEP. Vertrek jij liftend op vakantie?

Het kost niets, het is sociaal, avontuurlijk en toch is liften helemaal uit de mode geraakt. Voor een fijn vakantie-artikel zijn we op zoek naar mensen die wel nog de duim opsteken en met onbekenden meerijden om op hun vakantiebestemming te geraken. Vertrek jij de komende dagen naar je droombestemming en wil je vertellen hoe het precies gaat aanpakken, welke

Lees meer »

VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar

De partij VOOR Koekelare heeft haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Dit gebeurde op de jaarlijkse Chateaubriand-avond, waar lijsttrekker en schepen Jan Lievens de kandidaten voorstelde aan 400 aanwezigen.
The post VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie”

Bruno Vandorpe, Kevin Waelkens en Stephen Glabeke uit Zwevegem starten op zaterdag 13 juli aan de zevendaagse Budapestrally. Met hun opgesmukte Audi moeten deze drie vrienden op deze roadtrip ook zoveel mogelijk opvallen, wat hen wel aardig zal lukken.
The post Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Worden open relaties meer aanvaard? BV’s klappen uit bed. “Ik heb ingezien dat vaste relatie meer voldoening geeft”

Ex-topmodel Kate Moss (50) houdt er losse zeden op na. De Britse promoot eerlijk haar open relatie. “Zij en haar lief (kunstenaar en edelman Nikolai von Bismarck, red.) geven elkaar de vrijheid om seks te hebben met anderen”, aldus intimi. Hoe staan BV’s tegenover de vrije liefde. In ‘TV Familie’ zijn ze opvallend rechtuit. “Dankzij mijn open relatie combineer ik

Lees meer »

Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Westtoer, de provincie West-Vlaanderen en het stadsbestuur hebben de handen in elkaar geslagen voor het realiseren van een nieuwe wandelroute door de Torhoutse stadskern. Het traject van 3,6 km is aangeduid met 80 metalen klinknagels en gidst de wandelaars langs erfgoedsites, groene plekken en streetart.
The post Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Lees meer »

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »

Slapende ambtenaar vecht met succes ontslag aan

Een statutair ambtenaar in dienst van de Vlaamse overheid werd in mei 2022 ontslagen, nadat hij meermaals betrapt was op slapen tijdens de werkuren. De man trok naar de Raad van State en kreeg gelijk, omdat de ontslagprocedure niet correct verliep. Het ontslag werd vernietigd.

Lees meer »

Draai aan het rad en win!

Is jouw tuin klaar voor een gezellige zomer? Draai elk uur aan het rad en maak kans op een van deze leuke items om jouw tuin nog leuker te maken deze zomer: Deelnemen kan elk uur tot en met 19 juli 2024 – 23.59 uur.
The post Draai aan het rad en win! appeared first on KW.be.

Lees meer »