Dressed by Ashley geopend in Ring Kortrijk

Op vrijdag 13 oktober opende de pop-upwinkel Dressed by Ashley feestelijk de deuren in Ring Kortrijk met een hapje en drankje voor alle klanten.

Ashley Delaere en haar mama Fleur presenteren de gloednieuwe herfstcollectie. Verwacht je aan een uitgebreide collectie dameskledij en accessoires, van merken als AC by Annelien Coorevits, Josh V en Alexander Laurent. Ashley is afkomstig uit Deerlijk, genoot een opleiding kapster en werkte een tijdlang in de horecasector. Midden in de coronaperiode startte ze Dressed by Ashley op.

“Ik was altijd al bezig met mode en volg zelf graag de nieuwe trends”, zegt Ashley. “De verkoop van kleding en schoenen gebeurde hoofdzakelijk via Facebook, Instagram en mijn website. Het is geen verrassing dat ik voor de kledingsector ben gevallen. Zelf loop ik graag als shopaholic een winkel binnen. (lacht) Het kriebelde om zelf iets met mode te doen.”

Fris en trendy

Die passie resulteerde dus in pop-upboetiek Dressed by Ashley in de Leiestraat 3 in Kortrijk. In de herfst- en winterperiode opent ze daarnaast een pop-up in Ring Kortrijk. “Leuk als het minder goed weer is.”

De boetiek aan de Leiestraat wordt een outlet op donderdag, vrijdag en zaterdag, open van 10.30 tot 17 uur. Tijdens de feestelijke openingsdagen krijgen de klanten 10 procent korting.

The post Dressed by Ashley geopend in Ring Kortrijk is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jules (11) is gezond en wel, toch moet hij naar het ziekenhuis. “Nergens crisisopvang te vinden voor hem”

In de provincie Oost-Vlaanderen dreigt een jongen van elf deze week in het ziekenhuis te belanden omdat er geen crisisopvang voor hem wordt gevonden. Jules* is nochtans gezond, maar nergens anders is er plaats voor hem. Niet in een jeugdvoorziening, niet bij een pleeggezin. En het ergste: zoals Jules waren er vorig jaar 744 kinderen. “We geven asielzoekers bed, bad

Lees meer »

Vriendin van Luca Brecel krijgt 37 maanden celstraf met uitstel voor drugshandel

De vriendin van Luca Brecel is door de Brugse strafrechter veroordeeld voor drugshandel tot 37 maanden gevangenisstraf met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden. Zo moet ze zich onder meer laten begeleiden om van haar drugsgebruik te ontwennen. Laura Vanoverberghe (25) bracht onder andere cocaïne aan de man in de omgeving van Blankenberge. Voor twee medebeklaagden werd vijf jaar effectieve celstraf uitgesproken.

Lees meer »

“Ik twijfel aan de toekomst met Tedesco”

De Rode Duivels verloren met 1-0 van Frankrijk en zijn uitgeschakeld op het EK. Onze analist Marc Degryse is scherp voor Lukaku en co, maar vooral Tedesco wordt niet gespaard. “Zijn keuzes waren te ver gezocht, hij hield het niet simpel. Maar ook in de omgang en qua uitstraling heeft hij niet gescoord.”

Lees meer »

Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem

Tijdens de gemeenteraad van maandag 1 juli werd de premie voor de restauratiewerken van de Tombeelmolen goedgekeurd door de gemeenteraadsleden. VZW Vrienden van de Molen zijn volop bezig met de werken, waaronder het herstellen van de wieken van de molen.
The post Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Southgate en Engelse spelersvrouwen bekogeld met bier en andere projectielen: grimmige sfeer bij Engeland

Moesten de Rode Duivels het na de alles behalve zaligmakende draw tegen Oekraïne doen met boegeroep, dan was de reactie van de Engelse fans na de trieste bedoening tegen Slovenië (0-0) nog wat anders. Niet alleen bondscoach Gareth Southgate kreeg bierbekers naar zich gegooid toen hij de fans ging bedanken, ook de Engelse spelersvrouwen zagen hoe “vanuit alle hoeken” bekers

Lees meer »

“Van Gerwen grootste mond van iedereen, maar nu nooit zo stil”: Van den Bergh en Huybrechts genieten na van spectaculaire derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft die eerste de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen

Lees meer »