Wat de Rode Duivels moeten onthouden van Hazard

Rode Duivel was ongelukkig gekozen voor Eden Hazard, Rode Engel past beter. Dat er een zachte weg mogelijk is, moet de huidige generatie onthouden van de balvirtuoos.

Meer krantenkoppen in België

“De scheidsrechter op de tatami is niet meer dan een marionet”: judoka Nikiforov “gedegouteerd” na uitschakeling

Hij kon het nauwelijks geloven, Toma Nikiforov. Onze Belgische judoka kreeg in z’n eerste ronde tegen de Kazach Sharkhan een derde shido (bestraffing) voor passiviteit. Het was eigenlijk Sharkhan die de hele tijd tegen de mat ging liggen. Een misnoegde Nikiforov is zo wel meteen uitgeschakeld op de Spelen. “Vanwege die scheidsrechterlijke beslissingen is het vaak niet de sterkste die

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. 300 schepen en 20.000 manschappen: Rusland start meerdaagse marineoefening

De Russische marine is een meerdaagse oefening gestart in de Noordzee, de Stille Oceaan, de Oostzee en de Kaspische Zee. Aan het manoeuvre nemen meer dan 300 schepen van de marine en meer dan 20.000 manschappen deel. Daarnaast worden ook tot 50 vliegtuigen en helikopters ingezet, aldus het Russische ministerie van Defensie.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

‘Hittelockdown’ van kracht in Iran

In Iran is dit weekend een ‘hittelockdown’ van kracht gegaan. In grote delen van het land lopen de temperaturen op tot 40 en zelfs 50 graden Celsius. Volgens de regering houdt de hitte ernstige gezondheidsrisico’s in voor de bevolking.

Lees meer »

Liveblog Tomorrowland: grijze start van de tweede festivaldag, uitkijken naar internationaal orkest ‘Symphony of unity’

Dag 2 van het tweede festivalweekend van Tomorrowland trekt zich op gang onder een grijze hemel. Er staan veel Belgen op de affiche vandaag: Lost Frequencies bepaalt na zijn Mainstage-set van gisteren de programmatie op de Library. Verder maakt het klassiek orkest zijn opwachting met ‘Symphony of unity’. Volg Tomorrowland live bij Studio Brussel via VRT MAX.

Lees meer »

Alternatief24 in Bredene stelt laatste vier kandidaten voor

Alternatief24, dat zich bij de komende gemeenteraadsverkiezingen als grootste uitdager van de huidige Vooruit/CD&V-meerderheid wil aandienen, heeft de laatste vier namen voor zijn kieslijst bekendgemaakt. Meest opvallende is die van Tania Janssens, voormalig gemeente- en provincieraadslid voor sp.a/Vooruit.
The post Alternatief24 in Bredene stelt laatste vier kandidaten voor appeared first on KW.be.

Lees meer »