Laatste foto van jongetje (1) toont gevaar dat tot zijn dood leidde

De ouders van een Amerikaans jongetje dat overleed tijdens een vakantie in Mexico, hebben een rechtszaak aangespannen tegen het hotel waarin ze destijds verblijven. Ze verwijten de keten “nalatigheid”, wat resulteerde in de dood van hun zoontje.

Meer krantenkoppen in België

Parket onderzoekt vijf klachten tegen Franse ex-nieuwsankerman Patrick Poivre d’Arvor wegens seksueel misbruik

Het parket van Nanterre zal vijf klachten met burgerlijke partijstelling tegen Patrick Poivre d’Arvor, een bekende ex-nieuwslezer in Frankrijk onderzoeken. De man voormalige TF1-presentator wordt al jaren door tientallen vrouwen beschuldigd van verkrachting, maar klachten werden tot nog toe geseponeerd omdat de zaken verjaard waren en er onvoldoende bewijzen voorhanden waren.

Lees meer »

Van rijstrook wisselen in de vakantiefiles: heeft dat zin?

Hoe sneller we op onze vakantiebestemming geraken, hoe liever. Dus zijn we soms geneigd om in de file wat vaker van rijstrook te wisselen, omdat het daar toch vlotter lijkt te rijden. Maar helpt dat ook effectief? Volgens het Belgisch verkeersinstituut Vias heeft dat geen enkele zin en kan het zelfs een averechts effect hebben.

Lees meer »

Wervikse punkband Noisemay dropt eerste album ‘Plugged’: “Doe enkel waar je achter staat”

Noisemay is het muziekproject van Wervikanen Tore Delbecque (24), Birgen Braem (24), Cailean Volcke (18) en Thomas Leroy (16). Vrijdag 26 juli kwam hun eerste album ‘Plugged’ uit. Daarvoor konden ze rekenen op producer Hannes Leroy, ook een Wervikaan. De mannen zijn dan ook trots op hun roots. “We zullen altijd spelen in Wervik als we kunnen!”
The post

Lees meer »

Lauwe en Dadizele helemaal in de ban van wielrenster Margot Vanpachtenbeke op de Olympische Spelen

Sacré Bleu! Margot Vanpachtenbeke (25) is vertrokken richting Parijs, waar ze zondag zal deelnemen aan de olympische wielerwedstrijd. Aan het thuisfront is dan weer een heuse Margot-Mania ontstaan, met foto’s en affiches van de atlete die overal in het straatbeeld te zien zijn. “De combinatie Lauwe en Dadizele? Het is grond voor topsporters!”
The post Lauwe en Dadizele helemaal

Lees meer »

Hiér laden onze politici hun batterijen op. Jo Brouns (CD&V): “Nog een plus? Dat mijn gsm hier niet overal bereik heeft”

Wetstraatmodus uit, vakantiemodus aan: één week lang duwen de regeringsonderhandelaars de pauzeknop in. Van ijsberen in een Sloveens bergmeer tot relaxen op Malta en supporteren op de Olympische Spelen: elke politicus probeert op z’n eigen manier de batterijen op te laden. Hoe en waar? Ontdek het hier. Matthias Diependaele (N-VA): “Mijn ambitie is om de financiële tabellen op de camping

Lees meer »