LIVE PORTUGAL-SLOWAKIJE (20u45). Pakken Martínez en Ronaldo 21 op 21?

Het gaat Portugal voor de wind in groep J. Met 18 op 18 liet het nog geen steek vallen. Vanavond wacht Slowakije, met 13 op 18 tweede in de groep. Dendert bondscoach Roberto Martínez voort? Volg het in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Drie jaar na moord zonder motief in Tielt is onderzoek afgerond

De 22-jarige Jarod D. blijft twee maanden langer in de gevangenis op verdenking van moord. Leander Quintijn wandelde op straat toen hij plots met meerdere messteken aangevallen werd. De jongeman werd niet meteen opgepakt, maar praatte uiteindelijk zijn mond voorbij aan een kennis. Die laatste besloot alarm te slaan. Het onderzoek is inmiddels volledig afgerond.
The post Drie jaar

Lees meer »

Gullegemse Jeugdfeesten in nieuw kleedje: vanaf dit jaar voor de hele familie

Op 13, 14 en 15 september vindt aan het Kerkeputje en De Gulle de 35ste editie plaats van de Gullegemse Jeugdfeesten. Die steken vanaf dit jaar in een nieuw kleedje. Het festival blijft een driedaagse, maar mikt voortaan op de verschillende generaties. “De nieuwe formule moet zorgen voor meer volk”, zegt co-voorzitter Robin Stroef.
The post Gullegemse Jeugdfeesten in

Lees meer »

Lions Club geeft sociale organisaties duwtje

Lions Club Torhout, met voorzitter Bert Dehullu uit Koekelare, deelde tijdens een bijeenkomst in Salons De Vrede in Ichtegem enkele cheques uit. Onder het motto ‘We Serve’ werden in het voorbije werkingsjaar verschillende activiteiten georganiseerd en met de opbrengst hiervan werd een aantal sociale organisaties zoals o.a. Inspirant Aartrijke, De Regenboog en De Stip uit
The post Lions Club

Lees meer »

Driedaags feest aan café Hazekapel

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli is er een driedaags feest aan café Hazekapel in de Doelstraat 97 in Ingelmunster.
The post Driedaags feest aan café Hazekapel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eddy Snelders, vervolgd voor voyeurisme, dient een klacht in wegens schending van zijn privacy

Voormalig voetballer en voetbalcommentator Eddy Snelders (65) eist een schadevergoeding van 35.000 euro van DPG Media, dat schrijft ‘Dag Allemaal’. Enkele mediatitels van DPG, waaronder het weekblad, publiceerden beelden van z’n chalet in de Ardennen. Een schending van zijn privacy, vindt Snelders. Snelders zelf wordt momenteel vervolgd voor voyeurisme en exhibitionisme.

Lees meer »

Historisch moment in Blankaart Diksmuide: eerste arendjong vliegt uit

In natuurgebied de Blankaart in Diksmuide is het eerste jong uitgevlogen van de Europese Zeearenden die er gevestigd zijn. Recent werden in het natuurgebied 2 jongen geboren. Dat was een primeur voor ons land, want nooit eerder was er bewijs dat zeearenden bij ons hebben gebroed. Volgende week is er een babyborrel gepland voor de jonge zeearenden.

Lees meer »

BEKIJK: Herdenking van dodelijke crash Britse WO II-bommenwerper in Kattevennen: “Belangrijk om hun opoffering nooit te vergeten”

De stad Genk heeft in de Kattevennen een herdenkingsmonument ingehuldigd voor de 3 Britse bemanningsleden van een vliegtuig dat crashte in de Kattevennen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 12 mei 1940 stortte de Britse bommenwerper van het type Bristol Blenheim neer in het bos. Het enige nog vliegende exemplaar vloog vandaag voor de gelegenheid over het vliegveld van Zwartberg. Het

Lees meer »

KIJK. Youtuber (24) onthult hoeveel geld hij als Europees Parlementslid verdient nadat hij als stunt wordt verkozen

De 24-jarige Fidias Panayiotou uit Cyprus heeft in een video op Tiktok onthuld hoeveel hij als Europees Parlementslid verdient. De youtuber zetelt sinds juni onafhankelijk in het parlement, nadat hij onverwacht werd verkozen. In de video somt Panayiotou enkele opvallende bedragen op. Vervolgens vraagt hij lachend aan zijn kijkers of zij vinden dat hij onder- of overbetaald wordt.

Lees meer »