Financiële tegenvaller voor Sylvester Stallone: acteur verkoopt villa in Californië voor miljoenen onder de vraagprijs

Opnieuw een financiële tegenvaller voor Sylvester Stallone (77). De acteur heeft voor de tweede keer één van zijn luxueuze panden onder de vraagprijs verkocht. De oorspronkelijke vraagprijs voor zijn villa in Californië was 21,3 miljoen euro. Maar muzieklegende John Fogerty (78), bekend van de rockgroep Creedence Clearwater Revival, kreeg de sleutels in handen voor ‘slechts’ 16,3 miljoen euro. Dat meldt ‘Robb Report’.

Meer krantenkoppen in België

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Fofana over kritiek op Les Bleus: “Maakt me niets uit. We zijn halve finalisten” – De la Fuente moet puzzelen

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Mogelijk opnieuw minder treinen tussen Mortsel Oude-God en Brussel, stadsbestuur: “Shockerend nieuws!”

Vanuit het station Mortsel-Oude-God dreigt er opnieuw maar een trein per uur naar Brussel te rijden, volgens reizigersorganisatie TreinTramBus. Dat zou gebeuren als de nieuwe snellere intercity tussen Brussel en Amsterdam er komt. "Onbegrijpelijk", vindt het stadsbestuur. De tweede trein per uur rijdt nog maar net terug sinds vorig jaar, na sterk aandringen van de stad.

Lees meer »

Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt

Op zaterdag 13 juli organiseren Ferm Watou en Landelijke Gilde Watou opnieuw hun kampvuuravond. De Faute Bendt en studio Fashion zullen voor ambiance zorgen.
The post Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Turkse investeerders’ van Eendracht Aalst laten weer van zich horen: “Zelfs al zetten ze ons buiten, vinden we een manier om onze wedstrijden te spelen”

Een dag nadat de stad Aalst de sloten van het Pierre Cornelisstadion liet vervangen en de Turkse ‘investeerders’ samen met hun Eendracht Aalst dus op straat staan, sturen die opnieuw een communiqué de wereld in. Aan blufpoker ook deze keer opnieuw geen gebrek. “Het faillissement van de SC Eendracht Aalst is dit jaar, volgend jaar en op geen enkel moment

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit is hoe de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen hun slachtoffers om de tuin leidden: “Nu is het moment om te kopen!”

“Hoe kon ik daar toch intrappen?” Dat vragen talloze slachtoffers zich af nadat ze investeerden in frauduleuze bedrijfjes en bedenkelijke cryptomunten van ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen. Van ‘Nanocoin’ tot ‘Crypto888’, het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt nu alle gevallen. Wij konden honderden berichten, gesprekken en presentaties inkijken en zagen hoe Stijn V. en co te werk gingen: van de

Lees meer »

Nieuwe Britse regering ziet kansen voor betere handelsrelatie met EU

De nieuwe Britse regering wil bij handelskwesties nauwer met de Europese Unie samenwerken. Maar het terugdraaien van de brexit gaat niet gebeuren, zei de nieuwe minister van Handel, Jonathan Reynolds, zondag in een interview met ‘Sky News’. De Labour-politicus suggereert ook dat interne strijd binnen de verslagen Conservatieve partij voor druk op de relatie tussen Londen en Brussel heeft gezorgd.

Lees meer »

Dit zijn de populairste dagen waarop werknemers extra dagje vrij nemen

Hoop je op vrijdag 19 juli of op vrijdag 16 augustus nog vrij te nemen om een extra lang weekend te hebben, dan zal je op je collega’s moeten rekenen. “Want het zijn de twee populairste snipperdagen van de zomer”, zegt HR-bedrijf Attentia. Vrijdag is sowieso de dag waarop we graag thuisblijven. En opvallend: het weer heeft daar weinig invloed

Lees meer »