Inge Daels opent nieuw kapsalon Bell’capelli in Ieper

Na een korte verhuis naar Italië keerde Inge Daels terug naar haar oude liefde: het kapsalon. De Zillebeekse opende onlangs in de Boomgaardstraat Bell’capelli. “In Italië werd mijn diploma als kapster niet erkend”, geeft Inge als uitleg voor haar terugkeer naar Ieper.

Vorig jaar ruilde het gezin van Roy Batteu en Inge Daels, en hun kinderen Lore, Lentl en Ennio hun woning in de Wervikstraat in Zillebeke voor een typisch huis in Frontino in de omgeving van het Italiaanse Rimini. “De beslissing kwam na lang wikken en wegen, en omdat we die streek goed kenden, nadat we er jarenlang met vakantie gingen”, vertelt Inge. “We waren goed voorbereid om die stap te zetten, maar blijkbaar hadden we toch iets over het hoofd gezien. Mijn diploma als kapster wordt in Italië niet erkend. We hebben besloten om terug naar Vlaanderen te komen, maar we zijn er nog niet uit wat we met de woning in Italië doen.”

Het gezin woont nu in Dranouter en Inge opende een kapsalon in de Boomgaardstraat in de schaduw van het Belfort en dicht bij de Grote Markt in Ieper. “Begin oktober ben ik hier begonnen in een locatie in het centrum van Ieper waar ooit 25 jaar een kapsalon geweest is.”

‘Mooi haar’

De klanten van vroeger vinden vrij vlug het kapsalon voor dames, heren en kinderen terug. Het kreeg de naam Bell’capelli, Italiaans voor ‘mooi haar’, en ademt een sfeer die doordrenkt is met een gevoel van welzijn en ontspanning. “Ik wil de klanten me-time bezorgen in een ontspannen en rustige sfeer. In mijn kapsalon kan men stoom afblazen, op adem komen, het hoofd leegmaken en de batterijen weer opladen. Daardoor kom je vaak beter in je vel te zitten en kun je er weer met frisse moed tegenaan. Ik sta klaar voor klanten die op zoek zijn naar een opfrisbeurt of een complete make-over. Kom binnen en laat je verwennen. In Bell’capelli gaat het niet enkel om kapsels, maar ook om het in de kijker zetten van de eigen unieke schoonheid”, besluit Inge.

Info: Kapsalon Bell’capelli, Boomgaardstraat 16 in Ieper, 0496 35 03 10. Open vanaf 9 uur, gesloten op maandag en woensdagnamiddag.

The post Inge Daels opent nieuw kapsalon Bell’capelli in Ieper is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Woordvoerster van Franse regering en team aangevallen tijdens campagnemoment

Prisca Thevenot, woordvoerster van de Franse regering, is woensdagavond aangevallen in Meudon, ten zuidwesten van Parijs. Volgens AFP werden de Française en “haar team” geviseerd door een twintigtal personen toen ze er verkiezingsaffiches ophingen. Zondag vindt de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen plaats, in een zwaar gepolariseerd politiek klimaat.

Lees meer »

CD&V Roeselare trekt als CD&V – Lijst Burgemeester naar verkiezingen en stelt lijst voor

CD&V Roeselare trekt op 13 oktober met een nieuwe naam naar de gemeenteraadsverkiezingen. CD&V – Lijst Burgemeester stelde zaterdagmiddag haar 39 kandidaten voor. “Een mooie mix van ervaring en ervaring. Onze sterk vernieuwde ploeg weerspiegelt het Roeselare van vandaag”, aldus lijsttrekker Kris Declercq.
The post CD&V Roeselare trekt als CD&V – Lijst Burgemeester naar verkiezingen en stelt lijst voor

Lees meer »

Opnieuw procedures tegen nieuw stadion Club Brugge

Buurtbewoners zijn bij de Raad van State en de Raad voor Vergunningsbetwistingen opnieuw procedures gestart tegen het nieuwe stadion van Club Brugge. Dat meldt Focus-WTV. Het is niet duidelijk hoeveel vertraging deze nieuwe demarche kan veroorzaken.
The post Opnieuw procedures tegen nieuw stadion Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britten wilden en krijgen “verandering”: Labour verplettert Conservatieven en haalt absolute meerderheid

De centrumlinkse partij Labour heeft de Britse verkiezingen met een absolute meerderheid gewonnen, net zoals de peilingen hadden voorspeld. De partij heeft meer dan 326 zetels in het parlement gehaald, waardoor ze niet in een coalitie moet stappen om te regeren. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan vooruit. De Conservatieven zijn de grote verliezers: zij haalden bij de

Lees meer »

Voor het leven getekend en nog heel lang revalideren: stagiair Joe (37) die door chef Nick Bril werd overreden, mag ziekenhuis verlaten

De 37-jarige Brit Joe Claridge mag na bijna zes maanden het ziekenhuis binnenkort verlaten. De stagiair werd op maandag 8 januari overreden door sterrenchef Nick Bril (40) op de parking van The Jane, na een stevig feestje. Er wacht de hulpkok een lange revalidatie in Revalidatiecentrum Pellenberg, bij Leuven, waar hij beenprotheses zal krijgen. Dat schrijven de kranten van Mediahuis.

Lees meer »

Broers Michel en Francis De Buck vieren 75 jaar ijssalon Au Pingouin

Feest in de Kerkstraat 33: het ijssalon van de gebroeders De Buck bestaat dit jaar liefst vijfenzeventig jaar en dat vieren ze samen met de klant. Een ‘golden ticket’ betekent een jaar lang gratis wafels smullen.
The post Broers Michel en Francis De Buck vieren 75 jaar ijssalon Au Pingouin appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddeling in conflict door Turkse president Erdogan – Moskou meldt terreinwinst in slag om strategisch Tsjasiv Jar

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Moskou ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de

Lees meer »

Waarom Viktor Orban Europa niet groot kan maken

Hongarije volgt maandag België op als tijdelijke voorzitter van de Raad van de EU, onder de slogan “Make Europe great again”. Maar door Orbans houding is die ambitie gedoemd. “Mijn advies? Neem het Hongaarse voorzitterschap niet ernstig.”

Lees meer »

Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt

Op zaterdag 13 juli organiseren Ferm Watou en Landelijke Gilde Watou opnieuw hun kampvuuravond. De Faute Bendt en studio Fashion zullen voor ambiance zorgen.
The post Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt appeared first on KW.be.

Lees meer »