De ontluisterende cijfers achter Mogi Bayat: meer geld verdiend na Propere Handen dan ervoor

Mogi Bayat (49) was één van de spilfiguren van Operatie Propere Handen. In de vijf jaar na het voetbalschandaal, verdiende de makelaar zeker 16,67 miljoen euro. Toch zijn er indicaties dat zijn invloed tanende is.

Meer krantenkoppen in België

“We hadden veel verwacht, maar dit neigt naar softporno”: Katy Perry alweer onder vuur na nieuwe video op Instagram

Na enkele jaren stilte is Katy Perry (39) weer helemaal terug, hoewel haar comeback niet zonder uitdagingen verloopt. Zo blijft de zangeres kritiek zaaien met haar videoclips en “ongepaste” danspasjes. “Ze promoot feminisme en wil dat haar licht niet wordt uitgebuit, maar dan gaat ze zo dansen tijdens een optreden en in haar videoclips?”, klinkt het op sociale media.

Lees meer »

Evy De Swaef riskeert elf jaar voor poging gifmoord op haar schoonmoeder: “Ik ga mijn onschuld volhouden voor eeuwig en altijd”

Voor poging tot gifmoord op haar schoonmoeder heeft het parket gisteren 11 jaar geëist tegen Evy De Swaef (35) uit Berlare. In een heel geanimeerde zitting voor de Brusselse rechtbank hield de vrouw met opgeheven hoofd en zonder verpinken haar onschuld staande. Al zijn er wel een aantal heel bijzondere eigenaardigheden in het dossier.

Lees meer »

Nee, Eddy van ‘Thuis’ komt niet op voor Vlaams Belang in Aalst: “We overwegen verdere stappen”

De productie van Thuis heeft een valse verkiezingsadvertentie die verscheen op sociale media gerapporteerd bij Meta, het moederbedrijf van onder meer Facebook. Dat schrijft VRT NWS. In de advertentie wordt het personage Eddy voorgesteld als een kandidaat voor de lijst van Vlaams Belang in Aalst. Zowel de productie als acteur Daan Hugaert distantiëren zich ervan en “overwegen verdere stappen”.

Lees meer »

Italië in de ban van Caso Open Arms

19:17 Het Openbaar Ministerie in Italië eist zes jaar cel voor minister Matteo Salvini, die in 2019 een schip met migranten wekenlang de toegang tot een veilige haven weigerde. Vrijdag komt het proces in ee…

Lees meer »

Petje af, Sven

Nog maar eens een titel erbij voor Sven Vanthourenhout. Tim Merlier kroonde zich vorig weekend na een machtige sprint tot Europees kampioen op de weg en zorgde er zo voor dat de afscheidnemende bondscoach in schoonheid aan zijn afscheidstournee kon beginnen. Nog één kampioenschap, het WK in het Zwitserse Zürich, en dan neemt Vanthourenhout afscheid
The post Petje af,

Lees meer »

De vacatures zijn ingevuld: ex-begeleider van Femke Bol volgt Jacques Borlée op, François Gourmet ontfermt zich over 4x100m

De vacatures zijn ingevuld: na het afscheid van Jacques Borlée als head coach van de Belgian Tornados en Rudi Diels als nationaal trainer van de Belgian Rockets, nemen voortaan Bram Peters en François Gourmet hun rol over, zo meldt Le Soir. Hun namen klinken misschien niet zo bekend in de oren, maar de twee trainers verdienden hun sporen in de

Lees meer »

Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan

Jos van Immerseel, de dirigent van het Brugse orkest Anima Eterna die maandag aan de deur werd gezet, heeft de Antwerpse strafpleiter Walter Damen in de arm genomen. De advocaat spreekt van lasterlijke aantijgingen waarvoor juridisch stappen worden ondernomen.
The post Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Influencer Soraya S. vrijgesproken voor babymoord op assisenproces, maar wel schuldig aan onvrijwillige doodslag

De 31-jarige Soraya S. is door de jury van het Brusselse hof van assisen vrijgesproken voor kindermoord. De vrouw werd eran verdacht haar baby van twee maanden oud te hebben verstikt in een hotel in Sint-Gillis. Volgens de volksjury is de vrouw wel verantwoordelijk voor de dood van het kind en daarom werd ze schuldig verklaard aan onvrijwillige doodslag.

Lees meer »