‘België mag opgewonden zijn over de nieuwe generatie Rode Duivels’

De chaotische transfersoap is achter de rug. Romelu Lukaku (30) scoort weer aan de lopende band bij AS Roma en België kwalificeert zich voor het EK 2024. Lukaku gaf goedgeluimd interviews bij de Rode Duivels.

Meer krantenkoppen in België

Lier zoekt rijbuddy’s om kwetsbare jongeren te leren autorijden

De stad Lier zoekt rijbuddy’s, dat zijn mensen die kwetsbare jongeren willen helpen om te leren autorijden. Een rijbewijs is een belangrijke troef tijdens sollicitaties, maar voor de jongeren zijn gewone rijlessen vaak onbetaalbaar. Als rijbuddy krijg je een auto ter beschikking en hoef je alleen een korte opleiding te volgen.

Lees meer »

LIVE VUELTA. Van Aert moet nipt plooien voor Groves in tussensprint en laat peloton nadien lopen, brengt slotklim vuurwerk?

De vierde etappe van deze Vuelta is de eerste op Spaanse bodem én de eerste voor de klassementsmannen. Aankomst van deze bergetappe ligt op de Pico Villuercas, een klim van bijna 15 kilometer met vooral aan het eind enkele oersteile kilometers met pieken tot 20%. Verliest een favoriet hier al van z’n pluimen? En hoe verloopt de dag voor leider

Lees meer »

Zoekactie naar mogelijke fietser in gracht in Leke zonder resultaat: volledige omgeving uitgekamd

Duikers van de brandweer voerden vrijdagmiddag samen met de politie een zoekactie uit op het water in het centrum van Leke. Daar werd een fiets aangetroffen, liggend tegen de kaaimuur van de Kaaidijk. Er werd gelukkig niemand aangetroffen.
The post Zoekactie naar mogelijke fietser in gracht in Leke zonder resultaat: volledige omgeving uitgekamd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grillrestaurants Chez Koen in Kortrijk en Wervik staan te koop, Koen Neirinck doet verder in feestzaal Hof Ter Heulebeke

Grillrestaurants Chez Koen in het begin van de Zwevegemstraat in Kortrijk en op het Sint-Maartensplein in Wervik staan te koop via het immokantoor ERA. Eigenaar Koen Neirinck doet wel verder met cateringbedrijf Hof 77 en de feestzaal Hof ter Heulebeke in de Potteriestraat in Beselare. Koen Neirinck is al 35 jaar chef-kok.
The post Grillrestaurants Chez Koen in Kortrijk

Lees meer »

Kurt Claeys neemt ontslag als schepen na onderzoek dubieuze investeringen: “Wil niet dat deze privézaak mijn collega’s zou kunnen hinderen”

Nadat vrijdagmorgen bekend raakte dat het parket van West-Vlaanderen een onderzoek heeft opgestart naar de Oostendse schepen van Wonen en Ruimtelijke Ordening, Kurt Claeys (Open VLD), heeft hij vrijdagmiddag in een persbericht zijn ontslag als schepen aangekondigd. Claeys laat ook weten dat hij niet meer zal deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Kurt Claeys neemt ontslag als schepen

Lees meer »

Chris (63) viert 300e verjaardag van zijn apotheek in Tienen: “Toen dokters nog bier brouwden om patiënten gezond te maken”

Chris Bulteel (63) viert de 300e verjaardag van zijn apotheek in het centrum van Tienen. Zelf is aan zijn 40e jaar begonnen als apotheker in ‘Het Gulden Vlies’, een van de weinige historische panden in Tienen waarvan de bestemming nooit veranderd is. Al zeker 10 verschillende eigenaars hebben er een apotheek gehad. Dit pand uit 1724 is daarmee een van

Lees meer »

CD&V+ stelt volledige lijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Onze slogan is ÉCHT voor Oudenburg”

Met nog iets minder dan twee maanden te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober stelt CD&V+ haar lijst voor. “Inhoudelijk willen we een andere koers, waarin kleiner gespeeld wordt, met minder beleving en meer leven.”
The post CD&V+ stelt volledige lijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Onze slogan is ÉCHT voor Oudenburg” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrachtwagen met 22 ton diepvriesproducten belandt op dak naast E40

Op de E40 in Steenkerke bij Veurne is een grote vrachtwagen rond het middaguur in de gracht gekanteld. De chauffeur werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De truck is geladen met 22 ton diepvriesproducten waardoor de takelwerken een zware klus worden. “De lading zal eerst overgeladen moeten worden eer de vrachtwagen getakeld kan worden”, meldt de federale politie.

Lees meer »

‘Man bijt hond’ keert terug, nieuwe ‘LikeMe’-gezichten bekend, en Tom zoekt rust in ‘Kalm Waes’: dit is het najaar op VRT

Play4 haalt ‘Komen eten’ opnieuw boven, VTM vist Bruno Wyndaele op, maar de opmerkelijkste tv-comeback van het jaar is die van ‘Man bijt hond’. Het eigenzinnige actua-programma zal komende winter negen weken lang te zien zijn op VRT 1. Verder wil de openbare omroep scoren met nieuwe programma’s van Dieter Coppens en Tom Waes, verrassende gasten in ‘De Columbus’, een

Lees meer »