Kappersstudenten van Sint-Jozefsinstituut in Tielt lanceren ‘Kwaffé Rosé’: “Eerste stappen als zelfstandige ervaren”

Veertien leerlingen van het zevende jaar haarstilist van het Sint-Jozefsinstituut in Tielt zijn met een eigen kapsalon gestart onder de naam ‘Kwaffé Rosé’. Vanaf 18 oktober kan iedereen bij de dames terecht voor een nieuwe coupe.

Naar jaarlijkse traditie ronden de laatstejaarsstudenten hun opleiding af met een eigen mini-onderneming, waarbij ze hun kennis in de praktijk brengen. “We krijgen heel wat autonomie en gaan de uitdaging aan om in teamverband het salon uit te bouwen tot een goed draaiende en succesvolle zaak”, aldus de studentes. “We hopen te kunnen groeien in ons vak en met Kwaffé Rosé ervaren we de eerste stappen als zelfstandige.”

De naam van de onderneming is niet toevallig ‘Kwaffé Rosé’. “Zowel in onze outfits als in het interieur kan je ‘a touch of pink’ terugvinden. Door de combinatie van zachtroze, zwart en beige trachten we een knusse doch chique stijl neer te zetten en uit te stralen. Tegelijk willen we inzetten op de nieuwste kleurentrends en snittechnieken. Voor haarkleuringen bieden we Joico aan, terwijl de shampoos en afwerkingsproducten van Moroccanoil komen. Die laatste producten geven heel veel glans aan het haar, met een luxueuze geur die blijft nazinderen.”

Luxe en rust

Ook voor de setting is veel aandacht. “We zetten in op luxe en rust”, klinkt het. “Dankzij het concept, de inrichting, de uniformen, de keuze van kwaliteitsvolle producten én ons persoonlijk advies willen we elke klant laten baden in een rustgevende sfeer waarbij we verzekeren dat iedereen op dezelfde elegante behandeling kan rekenen.”

Kwaffé Rosé wordt gerund door Hanne Devoldere, Morgane Vanherweghe, Alanis Baert, Yllka Selmani, Faye Batsleer, Renee Boelens, Justine Van Robaeys, Norah Vancompernolle, Liesel Debruyne, Maiti Van Daele, Laura Devolder, Shania Vroman, Demi Van De Velde en Kona Decoene. (SV)

Kwaffé Rosé is elke woensdag open van 8.30 tot 16.30 uur en is te vinden in de gebouwen van het Sint-Jozefsinstituut (Stationsstraat 8). Een afspraak maken kan op 0475 53 00 34.

The post Kappersstudenten van Sint-Jozefsinstituut in Tielt lanceren ‘Kwaffé Rosé’: “Eerste stappen als zelfstandige ervaren” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo

De actiegroep Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen de verlenging van de stortvergunning die Vlaams minister Zuhal Demir afleverde aan het bedrijf Silvamo. “Met de nieuwe vergunning wordt de poort opengezet om vervuilde PFAS-gronden te storten”, hekelen actievoerders Tim Deweerdt en Wouter Onraedt..
The post Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo appeared first

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man uit Koksijde na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er zijn geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.
The post Vermiste

Lees meer »

“Wat is er met zijn gezicht gebeurd?” Internet raakt niet uitgepraat over ‘nieuwe look’ Zac Efron

Wat is er gebeurd met Zac Efron? Dat is wat de kijkers van z’n nieuwste film ‘A Family Affair’ op Netflix zich afvragen. De hartenbreker uit ‘High School Musical’ onderging een serieuze metamorfose: z’n wangen lijken opgeblazen, zijn lippen zien er voller uit en er is aan zijn kaaklijn gesleuteld. Ging Zac langs bij de plastisch chirurg of heeft hij

Lees meer »

Brigitte (54) en zoon Alex (22) openen nieuwe bakkerij op de Hille in Wingene: “Dit is altijd onze droom geweest”

Terwijl overal in Vlaanderen de bakkers verdwijnen, komt er op de Hille in Zwevezele (Wingene) net een nieuwe bakker bij. Brigitte Croenen (54) en haar zoon Alex Dewilde (22) openen in oktober de deuren van hun nieuwe winkel B&A Desserts, nadat ze eerder al een atelier openden in Beernem. Vanaf vrijdag 5 juli kan je er terecht voor ambachtelijk ijs

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes: kan ik daardoor nog goedkoper kleding kopen?

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Exitpoll voorspelt politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: Labour haalt monsterscore, Tories lijden zware nederlaag

In Groot-Brittannië zijn de stembureaus voor de parlementsverkiezingen gesloten. De sociaaldemocraten van Labour hebben overtuigend de stembusgang gewonnen en 410 van de 650 zetels in het Lagerhuis binnengehaald. Dat blijkt donderdagavond uit een gezamenlijke exitpoll van de grote Britse media. De conservatieve Tories van premier Rishi Sunak worden afgestraft en stranden op 131 zetels. De Liberal Democrats behalen 61 zetels,

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN: Al 1,9 miljoen mensen ontheemd in Gaza – Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »