Na het succes van ‘Beckham’ op Netflix: krijgen Brooklyn Beckham en zijn vrouw Nicola een eigen serie?

Treedt Brooklyn Beckham (24) binnenkort in de voetsporen van zijn vader David Beckham (48)? Het zou zomaar kunnen. Na het enorme succes van de vierdelige onthullende Netflix-serie ‘Beckham’, zou de streamingdienst willen uitpakken met een realityshow over Brooklyn en zijn echtgenote Nicola Peltz.

Meer krantenkoppen in België

Dit weten we nu al over de nieuwe Vlaamse maatrege­len voor elektri­sche wagens: “Trek maar snel aan de mouw van je garagist”

De nieuwe Vlaamse regering gaat raken aan de voordelen voor wie met een elektrische wagen rijdt. Zo zal de premie voor wie een elektrische auto koopt, heel snel verdwijnen. Maar elektrisch rijden wordt binnenkort ook een pak minder fiscaal interessant. Hoe zwaar wordt elektrisch rijden straks belast? En vooral: hoeveel tijd heb je om toch nog van de huidige voordelen

Lees meer »

Dodental door orkaan Helene loopt op naar 162

In het zuidoosten van de Verenigde Staten kampen inwoners nog steeds met de gevolgen van de dodelijke tropische storm Helene. Uit de jongste balans van tv-zenders CNN en NBC blijkt dat het noodweer zeker aan 162 inwoners het leven heeft gekost. De storm, die als orkaan van de op een na hoogste categorie donderdagavond aan land ging in de staat

Lees meer »

Vlaams minister-president Matthias Diependaele: “Ik wil niet saai en grijs zijn, maar ik wil wel degelijkheid uitstralen”

Saai? Grijs? Matthias Diependaele (N-VA) wil die vooroordelen over zichzelf de wereld uit helpen. “Dat ben ik niet. Maar ik wil wel degelijkheid uitstralen. Want wil de Vlaming echt show en spektakel van politici?” Zijn goed voornemen als kersvers minister-president: niet weglopen van camera’s of uit ramen klauteren. “Ik ga aan de Vlamingen uitleggen waarom we moeilijke beslissingen nemen.”

Lees meer »

Wie viseerde Israël met de aanval waarvoor het onfortuinlijke team van VTM NIEUWS in Beiroet uitgerukt was?

Het is geen typische Hezbollah-wijk waar het team van VTM NIEUWS woensdagnacht is aangevallen. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers liep daarbij verschillende breuken op in het gezicht en cameraman Stijn De Smet werd in zijn been geschoten. Bachoura ligt vlakbij het parlement en tal van ambassades — ook de Belgische — en gold als een veilig stukje van de Libanese hoofdstad Beiroet.

Lees meer »

Melissa Depraetere aangeduid als viceminister-president en minister van Wonen en Energie

De 32-jarige Melissa Depraetere uit Stasegem bij Harelbeke is aangeduid als minister van Wonen, Energie, Jeugd, Klimaat en Toerisme in de Vlaamse regering. Dat heeft Vooruit-voorzitter Conner Rousseau bekend gemaakt. Depraetere wordt voor Vooruit ook viceminister-president.
The post Melissa Depraetere aangeduid als viceminister-president en minister van Wonen en Energie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paus Franciscus aangekomen in Koning Boudewijnstadion voor misviering met tienduizenden toeschouwers

Tienduizenden mensen verzamelen zich zondagochtend in en rond het Koning Boudewijnstadion om de misviering met paus Franciscus bij te wonen. De gigantische eucharistieviering in de voetbaltempel in Brussel moet het hoogtepunt worden van een pausbezoek dat werd overschaduwd door de recente ophef over seksueel misbruik in de kerk. Rond 10 uur gaat Franciscus de viering voor in het stadion. Ook

Lees meer »