Roméo Lavia nog steeds zonder uitzicht op debuut bij Chelsea: middenvelder nog niet aan lopen toe

Roméo Lavia (19) moet zijn debuut bij zijn nieuwe werkgever Chelsea verder uitstellen. De jonge middenvelder heeft vier weken nadat hij een enkelblessure opliep de looptraining nog steeds niet hervat. Lavia blijft out voor een voorlopig onbepaalde periode.

Meer krantenkoppen in België

“Geld nodig voor cocaïne”: duo dat portefeuille advocate stal in Brugs gerechtsgebouw riskeert tot zestien maanden cel

Toen een jonge Algerijn dit voorjaar in het Brugse gerechtsgebouw zijn vonnis kwam aanhoren, besloot zijn ‘tolk’ de portefeuille van een advocate te stelen. Zelf zorgde Youssef C. (19) daarbij voor de nodige afleiding. “Ze hadden geld nodig om cocaïne te kopen”, aldus de procureur, die tot vijftien maanden cel vroeg.
The post “Geld nodig voor cocaïne”: duo dat

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »

Spanje overleeft schoppartij en penaltydiscussie tegen Duitsland

Spanje plaatste zich als eerste land voor de halve finale van het EK na een bewogen wedstrijd waarin het eerst een schoppartij overleefde en daarna een cruciale handsbalbeslissing in zijn voordeel zag beslecht. Mikel Merino, een onbekende middenvelder van Real Sociedad, kopte de 2-1 tegen Duitsland in de verlengingen binnen.

Lees meer »

Team 2030 maakt top vijf bekend in Wervik, ex-schepen Bart Pynket zegt politiek mogelijk vaarwel

De oppositiepartij Team 2030 maakte de top vijf voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend. Maanden geleden werd jurist Bert Verhaeghe (42) voorgesteld als lijsttrekker en kandidaat-burgemeester. Melany Gadeyne (40) van eventlocatie De Stal in de Klijtstraat in Kruiseke staat tweede. De derde plek is voor nieuwkomer ingenieur Mathias Bruggeman (27), voorzitter van de stedelijke jeugdraad en gewezen hoofdleider van Chiro

Lees meer »