LIVE LIVERPOOL-UNION (do, 21u). CEO Philippe Bormans: “We gaan niet naar Liverpool om er de toerist uit te hangen”

Een droom van een uitwedstrijd voor Union in de Europa League: de Brusselaars trekken naar het mythische Anfield van Liverpool. Kan de ploeg van Alexander Blessin stunten? Mis hier niets van de aanloop naar de match en uiteraard het duel zelf!

Meer krantenkoppen in België

Permeke’s Bar Jabbeke opent in stemmige museumtuin en is tot augustus open

In de prachtige tuin van het Permeke Museum opende de pop-up Permeke’s Bar. Vadim Baert en Margaux Sergeant ontvangen er je sinds maandag 8 juni voor een drankje en een snack. “Beleef de kunst, de natuur en gezelligheid in een serene sfeer.”
The post Permeke’s Bar Jabbeke opent in stemmige museumtuin en is tot augustus open appeared first on

Lees meer »

Maar liefst 26 nieuwkomers bij FC Passendale: “Nood aan bijna volledig nieuwe spelerskern”

De voorbije twee seizoenen waren sportief rampzalig voor FC Passendale. Het vernieuwde bestuur wil daar nu snel komaf mee maken en haalde de grove borstel door de spelerskern. Onder impuls van nieuwe trainer Jean-Pierre Wyckaert werden 26 nieuwe spelers aangetrokken.
The post Maar liefst 26 nieuwkomers bij FC Passendale: “Nood aan bijna volledig nieuwe spelerskern” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Moederbedrijf Google broedt op grootste overname ooit”

Alphabet, het moederbedrijf van Google, voert gesprekken om de cyberveiligheidsstart-up Wiz over te nemen. Dat melden persbureau Bloomberg en zakenkrant The Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen. Met de inlijving is mogelijk 23 miljard dollar (omgerekend 21 miljard euro) gemoeid, waarmee het de grootste overname ooit zou worden voor het Amerikaanse technologieconcern.

Lees meer »

“Entertainment staat centraal”: Dries Mertens en Jan Vertonghen stampen gloednieuw voetbalconcept uit de grond

Voetballers Dries Mertens (37) en Jan Vertonghen (37) zetten samen hun schouders onder een gloednieuwe voetbalcompetitie: ‘Masters of Madness’. In het concept nemen 80 mannen en vrouwen verdeeld over acht gemengde teams het tegen elkaar op. Entertainment staat centraal. “Masters of Madness is sneller en eigentijdser dan alle bestaande voetbalcompetities”, zegt Mertens. “We hebben nieuwe spelregels verzonnen, geïnspireerd door alle

Lees meer »

KIJK. Karen Damen zal allereerste keer ‘Sneeuwwitje’ spelen niet snel vergeten: “Gelukkig heb ik al mijn tanden nog”

“Spuit die fillers er maar in, ik ben de botoxkoningin”: Karen Damen (49) zette afgelopen weekend meteen de toon tijdens haar ‘Sneeuwwitje’-première. Getransformeerd tot ‘een duistere, boze koningin’ vergat het publiek twee uur lang dat ze ooit dat vrolijke K3’tje gehuld in kleurrijke regenboogjurken was. Van protagonist naar antagonist: de switch kon niet groter zijn, maar ze bevalt. “Ik heb

Lees meer »

Brand in toren van kathedraal Rouen “onder controle”

In de torenspits van de gotische kathedraal van Rouen in Normandië was vanmiddag brand uitgebroken. Op beelden was te zien hoe een rookpluim uit de historische spits ontsnapte. De brand zou inmiddels wel “onder controle” zijn, maar is “nog niet geblust”, zo meldt brandweerchef Stéphane Gouezec aan Franse media. De precieze oorzaak is nog niet bekend, maar in de toren

Lees meer »

Flyball voor balgekke hondenin De Zandstuivers

Flyball is een hondensport die eind de jaren 80 naar België kwam overgewaaid. Sinds kort kunnen baasjes met hun hond hiervoor terecht in Lichtervelde.
The post Flyball voor balgekke hondenin De Zandstuivers appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA Harelbeke geeft namen vrij voor gemeenteraadsverkiezingen

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober stelde N-VA Harelbeke haar kandidatenlijst voor. Lijsttrekker is Patrick Claerhout, lijstduwer is Jan Van Coile. Opmerkelijke nieuwkomer is Célestine Vandeputte uit Bavikhove, communicatieadviseur voor de N-VA in Brussel.
The post N-VA Harelbeke geeft namen vrij voor gemeenteraadsverkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »