Zelfs Witte Huis praat over romance tussen Taylor Swift en Travis Kelce: “Denkt president Biden dat de relatie echt is?”

Het internet gonst van de berichten over Taylor Swifts vermeende romance met American footballspeler Travis Kelce. En die berichten bereiken zelfs het Witte Huis, blijkt nu. Tijdens een persbriefing van het Witte Huis wordt de communicatieadviseur van de Nationale Veiligheidsraad, John Kirby, gevraagd of hij weet of de geruchten kloppen. “Blijkbaar is ze aan het daten met een American footballspeler”, weet hij ook. Maar of de relatie echt is en wat president Biden ervan denkt, die informatie geeft hij niet prijs.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin wil “maatregelen” tegen NAVO treffen nadat alliantie steun aan Oekraïne versterkt

De staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat land is dan weer op een “onomkeerbaar pad” naar NAVO-lidmaatschap, zo staat in de verklaring die de NAVO-landen op de top in Washington woensdag hebben aangenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

LIVE GAZA. Rechter besluit over dwangsom levering Nederlandse F-35-onderdelen aan Israël – Civiele Bescherming: 60 lichamen onder puin gevonden na terugtrekking Israël

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

De juiste M/V op de juiste plaats

06:00 Georges-Louis Bouchez weet wat hem de volgende dagen te doen staat: opkomende talenten een kans geven, de winnaars van de verkiezingen belonen en tegelijk niet op de lange tenen trappen van de zwaarge…

Lees meer »

Michèle George en Manon Claeys naar Paralympische Spelen

De Raad van Bestuur van het Belgian Paralympic Committee heeft de selectie van Michèle George uit Waregem en Manon Claeys uit Maldegem bevestigd voor een deelname aan de komende Paralympische Spelen in Parijs, van 28 augustus tot en met 8 september.
The post Michèle George en Manon Claeys naar Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marino Keulen (Open VLD): “We zijn als partij in een crisis beland, Vlaanderen heeft met ons afgerekend”

De Vlaamse liberalen staan voor een tocht door de woestijn. De implosie van Open VLD trof ook boegbeeld Marino Keulen, die na 29 jaar de nationale politiek verlaat. Een gesprek over de “slijtage” van zijn partij, de klap in Limburg en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. “Een samensmelting MR-Open VLD? Het zou handig zijn als Bouchez eerst Nederlands zou spreken.”

Lees meer »

Waregem krijgt label ‘kindvriendelijke stad’

De Paardenstad mag zich de komende zes jaar met trots Kindvriendelijke Stad noemen. Na een lang en succesvol traject overhandigde de Vlaamse kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens het bijzondere label aan het stadsbestuur.
The post Waregem krijgt label ‘kindvriendelijke stad’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Directeur Antwerpse gevangenis: “Geef alleenstaande gedetineerden de kans om sekswerkers in te huren, het zou een pak frustratie schelen”

De expertencommissie van de gevangenis van Nijvel vindt dat alleenstaande gevangenen sekswerkers moeten kunnen inhuren. “Een goed idee”, vindt ook An Janssens, directeur van de Antwerpse gevangenis. Waarom is ze juist voorstander? Glippen er nu al weleens sekswerkers door de mazen van het net? En wat als bijvoorbeeld een serieverkrachter gebruik zou willen maken van de diensten van een sekswerker?

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïense drones vernielen Russisch wapendepot – Moskou claimt vernietiging lanceerinrichting voor Patriot-raketten in Odesa

Volgens het Russische ministerie van Defensie hebben Iskander-raketten twee lanceerinrichtingen vernietigd voor Patriot grond-luchtraketsystemen in de regio Odesa, in het zuiden van Oekraïne. En Oekraïense drones hebben in de nacht van zaterdag op zondag een Russisch wapendepot vernield in de Russische regio Voronezj, die grenst aan het noordoosten van Oekraïne. In het depot van 90.000 vierkante meter bevonden zich volgens

Lees meer »