Hoe historische gebeurtenis toont dat de Republikeinen worstelen met een radicale groep met een heel eigen agenda

Acht radicaal-rechtse Republikeinen hebben de Speaker of the House, hun partijgenoot Kevin McCarthy, ten val gebracht. Die historische gebeurtenis illustreert hoezeer de Grand Old Party worstelt met een radicaal segment met een heel eigen agenda.

Meer krantenkoppen in België

10 op 10! Luc Bellings vindt het perfecte pakje friet met mayo en curryworst speciaal: “Eén van de allerbeste frituren die ik ooit aan onze kust ben tegengekomen”

“Mag ik een kleintje met mayonaise en een curryworst speciaal, alstublieft?” In frietland België bestaat geen smakelijkere vraag dan deze, maar waar krijg je aan onze kust nu het lekkerste antwoord? Luc Bellings bezocht vijf frietkoten, deelde een 2 op 10 uit, maar botste in één adres op dubbele perfectie: “Zowel de frietjes als de worst krijgen een dikke 10

Lees meer »

Bayern München en Kompany winnen in Seoel van Tottenham

Na het gelijkspel tegen vierdeklasser Düren hebben Vincent Kompany en Bayern München opnieuw kunnen winnen in een oefenpot. De Rekordmeister won van Tottenham Hotspur met 2-1 in het Zuid-Koreaanse Seoel. Volgende week spelen de clubs nog eens tegen elkaar in Londen. Bekijk als abonnee op 10 augustus om 18u30 de wedstrijd exclusief én met commentaar op HLN!

Lees meer »