? “Er lag ruildeal tussen Schmeichel en Dupé op tafel”: beluister nu nieuwe voetbalpodcast ‘vier-nul’ met Aster Nzeyimana

Vanaf vandaag kan u luisteren naar de gloednieuwe VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’. Host Aster Nzeyimana bespreekt elke maandag de actualiteit in de Jupiler Pro League met VTM-journalist Jarno Bertho en analisten Marc Degryse en Frank Boeckx. In de eerste aflevering hebben ze het onder meer over de keeperskwestie bij Anderlecht.

Meer krantenkoppen in België

Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester

Deze week stellen we het laatste nieuwe gezicht van Lijst Burgemeester voor: Benjamin Derudder (26), bachelor grafische en digitale media, betrokken Houtavenaar en begaan met het jeugdwerk in de gemeente. “Het fijne aan LB, is dat er verschillende generaties op de lijst staan.”
The post Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gigantische bosbranden teisteren Canada en VS: waar zijn de grootste brandhaarden? En hoe zijn de branden ontstaan?

Brandweerlieden in Canada en de Verenigde Staten proberen al dagenlang verschillende bosbranden onder controle te houden. Koelere temperaturen en meer vochtige lucht kunnen helpen in de strijd, maar "mogelijk zullen enkele brandhaarden nog maanden doorgaan". Hoe groot is de schade tot nu toe? En hoe zijn de branden ontstaan? Enkele vragen en antwoorden op een rijtje.

Lees meer »

100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel

Op zondag 11 augustus organiseren Yves Vancamelbeke en Philippe Vanden Eede opnieuw een grote rommelmarkt in Kerkhove. De opbrengst gaan integraal naar vzw Belgasia.
The post 100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fabriekspand wordt decor voor allereerste Oktoberfest in Roeselare: “Binnenkort maken we line-up bekend”

Tim De Bree en Dominique De Jonghe pakken op 12 oktober in het Fabriekspand in Roeselare voor het eerst uit met een Oktoberfest vol ambiance, artiesten, dj’s en grote pinten bier. “Binnenkort maken we de line-up van de verschillende artiesten bekend.”
The post Fabriekspand wordt decor voor allereerste Oktoberfest in Roeselare: “Binnenkort maken we line-up bekend” appeared first on

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël bevestigt dood militaire Hamasleider Mohammed Deif

Het Israëlische leger bevestigt de dood van Mohammed Deif (58), commandant van de militaire vleugel van Hamas. Deif werd vorige maand gedood tijdens een Israëlische luchtaanval in het zuiden van de Gazastrook. Eerder had de Iraanse hoogste leider Ali Khamenei het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen, volgens de ‘New York Times’. De ayatollah gaf de opdracht naar

Lees meer »

Club Brugge morst meteen met de punten in seizoensopener tegen KV Mechelen

Landskampioen Club Brugge is vrijdagavond in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League in het eigen Jan Breydelstadion niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel (rust: 0-0) tegen een slim voetballend KV Mechelen.
The post Club Brugge morst meteen met de punten in seizoensopener tegen KV Mechelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

Vermeend brein 9/11 krijgt strafvermindering na schuldbekentenis

De man die ervan wordt beschuldigd de aanslagen van 11 september 2001 te hebben beraamd, Khalid Sheikh Mohammed, heeft ermee ingestemd schuld te bekennen aan samenzwering. In ruil daarvoor wacht hem niet de doodstraf, maar een levenslange gevangenisstraf. Dat melden diverse Amerikaanse media, waaronder The New York Times.

Lees meer »

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »