Bestuurder (27) gewond na klap tegen duiker in Oostvleterenstraat in Woesten

In de Oostvleterenstraat in Woesten raakte een 27-jarige man zondagavond betrokken bij een verkeersongeval. De bestuurder kwam met zijn wagen tegen een stenen duiker terecht om uiteindelijk tegen een haag tot stilstand te komen.

De hulpdiensten werden zondag om 19.55 uur opgeroepen voor een verkeersongeval in de Oostvleterenstraat in Woesten. Een bestuurder, aan het stuur van een Volvo, reed in de richting van Oostvleteren. Ter hoogte van de Halve Reningestraat ging het op een bepaald moment mis. De 27-jarige man uit Vleteren ging om onbekende reden hevig in de remmen. Hij week nadien van zijn rijbaan af om in de gracht tegen een stenen duiker te knallen. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een haag.

De brandweer van de zone Westhoek werd opgeroepen omdat er rookontwikkeling uit de wagen kwam, maar dat bleek vrij beperkt. De man was de enige inzittende en raakte volgens de vaststellingen van de politie van de zone Arro Ieper gewond. Hij legde een negatieve ademtest af. De hulpdiensten brachten hem onder MUG-begeleiding naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de crash is niet duidelijk. Het voertuig raakte vooraan zwaar beschadigd en moest worden getakeld. De brandweer bleef ter plaatse om het verkeer te regelen en brokstukken op te ruimen. Daardoor moest het verkeer beurtelings over één rijbaan passeren. (DM)

The post Bestuurder (27) gewond na klap tegen duiker in Oostvleterenstraat in Woesten is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Binnenkort kunnen we ‘payconiq’en’ in het buitenland: vier Belgische grootbanken komen met ‘Wero’. Wat kan je ermee?

De betaaldienst ‘Wero’, oftewel de ‘Europese Payconiq’, komt dit jaar nog onze richting uit. De app maakt het op termijn mogelijk in de hele eurozone met een QR-code te betalen. Handig voor op reis. Maar wat kan je voorts nog met de nieuwe internationale betaaldienst? Hoe werkt het concreet? En is Payconiq binnenkort verleden tijd?

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hoe is de relatie van ‘coole opa’ Albert en ‘hippe oma’ Paola met Elisabeth en hun andere kleinkinderen écht?

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Een huwelijk met ups en downs, waaronder hun kinderen Filip, Astrid en Laurent zwaar te lijden hadden. Bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen grijpen ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans. Wat het meest frappeert: zo verstoord als hun band nog steeds is met prins Laurent, zo

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

Bij een Oekraïense droneaanval is zondag een 4-jarig meisje in een auto in de zuid-Russische regio Belgorod om het leven gekomen. Dat heeft de regionale gouverneur gezegd. En in de afgelopen week heeft Rusland 800 glijbommen boven Oekraïne gedropt, zo hekelt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Hij vraagt opnieuw om meer hulp van het Westen bij de luchtafweer. Volg hier

Lees meer »

Opgegroeid in gevaarlijke banlieue en studies niet afgemaakt: dit is Jordan Bardella (28), le gamin die kandidaat-premier is in Frankrijk

“Ik doe aan politiek omwille van alles wat ik daar aan den lijve ondervonden heb. Omdat ik niet wil dat heel Frankrijk zo wordt.” Jordan Bardella, de 28-jarige kandidaat-premier van het Rassemblement National, heeft een duidelijke politieke geloofsbelijdenis. Die vindt haar wortels in zijn jonge jaren. Zo zag le gamin het geweld tussen drugsbendes vanuit het raam van de grauwe

Lees meer »

Kapster Xantippe krijgt Lifetime Achievement op Brugge Awards

In het Beurs Meeting en Congres Center (BMCC) vond de gala-avond van de tweede editie van de Brugge Awards plaats. ‘Onderneming van het Jaar’ is ECS European Containers. Christine Waeyaert van kapsalon Xantippe krijgt de ‘Lifetime Achievement Award’. Ook Cactus Muziekcentrum is als ‘Brugs Ambassadeur’ bij de winnaars.
The post Kapster Xantippe krijgt Lifetime Achievement op Brugge Awards appeared

Lees meer »

Flakka-gebruiker pleegt inbraak bij dokter in Poperinge en steelt… cactus

De drug flakka doet blijkbaar vreemde dingen met de gebruikers. De rechter van Ieper veroordeelde een twintiger tot 11 maanden voor onder meer een inbraak bij een arts in Poperinge. De druggebruiker ging er bij de dokter vandoor met een cactus.
The post Flakka-gebruiker pleegt inbraak bij dokter in Poperinge en steelt… cactus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitse AfD stapt uit ID-fractie

21:34 De Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) stapt uit de fractie Identiteit en Democratie (ID) in het Europese Parlement. Dat heeft de partij beslist tijdens een congres in Essen…

Lees meer »

Vlaams Belang voert deze zomer luchtreclame

Het Vlaams Belang voert deze zomer promotie met een vliegtuigje met spandoek. Het reclamevliegtuig zal gedurende tien dagen in Vlaanderen te zien zijn. “We zetten alles op alles voor de lokale verkiezingen”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “Het Vlaams Belang zal deze zomer zichtbaar aanwezig zijn, te land en in de lucht.”

Lees meer »

Eerste zomerkamp in wzc De Zilverberg is groot succes

Veertien bewoners van het woonzorgcentrum De Zilverberg en veertien kinderen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar genoten deze week van een opmerkelijk zomerkamp. De kinderen en senioren turnden, kookten en knutselden samen. “We zullen elkaar hard missen.”
The post Eerste zomerkamp in wzc De Zilverberg is groot succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitzonderlijke hoeveelheid beenderen gevonden bij graafwerken op Concertplein in Koekelare: “Meerdere zakken vol”

Arbeiders die een geul groeven op het Concertplein in Koekelare deden woensdagmiddag een akelige ontdekking. Ze stootten op menselijke resten en haalden daarna een uitzonderlijke hoeveelheid beenderen boven. Die zijn afkomstig van een oud kerkhof rond de Sint-Martinuskerk.
The post Uitzonderlijke hoeveelheid beenderen gevonden bij graafwerken op Concertplein in Koekelare: “Meerdere zakken vol” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan”

Tijdens de Cadet Challenge volgend weekend, die voor de zevende keer op rij in Zandvoorde plaatsheeft, zijn er in hun categorie zo’n zeventig renners waar ze in drie reeksen worden ingedeeld.
The post Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »