Fans laten hun tranen de vrije loop tijdens laatste concert #LikeMe op de Ezelsfeesten in Kuurne

Zondagavond gaf #LikeMe een allerlaatste concert voor ze definitief afscheid nemen in het Sportpaleis van Antwerpen. Dit gebeurde in de feesttent van de Ezelsfeesten in Kuurne.

De eerste fans tekenden zondagmorgen reeds present omstreeks 8.15 uur aan de ingang van de feesttent waar het concert gepland stond om er zo zeker van te zijn een mooi plaatsje te kunnen bemachtigen. #LikeMe deed wat van hen verwacht werd tijdens hun allerlaatste concert en gaven hun aanwezige fans een fantastische show cadeau.

Trouwe fans

#LikeMe is een fenomeen geworden in de Vlaamse muziekwereld sinds de lancering van de gelijknamige televisieserie in 2019. De castleden hebben niet alleen indruk gemaakt met hun zang- en acteertalent, maar bouwden ook een sterke emotionele band op met hun fans. Het is dan ook geen verrassing dat de groep veel verdriet teweegbracht onder de trouwe aanhang toen bekend werd dat ze ermee zouden stoppen.

Onvergetelijk afscheid

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het allerlaatste nummer van #LikeMe. Terwijl de castleden op het podium stonden en het publiek hen toejuichte, werden veel fans overmand door emoties. Tranen stroomden over hun wangen, terwijl ze zich realiseerden dat dit echt het allerlaatste concert was van de band. Wie #LikeMe nog een allerlaatste keer wil zien, kan dit nog in het Sportpaleis tijdens hun afscheidsconcert in januari 2024. (BRU)

The post Fans laten hun tranen de vrije loop tijdens laatste concert #LikeMe op de Ezelsfeesten in Kuurne is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Staf en nieuwe voorzitter Club Roeselare klaar voor jubileum: “Ons niet aan avonturen wagen”

Club Roeselare hield zondag zijn spelersvoorstelling, maar er was veel meer nieuws op het Rodenbachstadion. Want er is ook een nieuwe voorzitter, een nieuwe technische staf, men viert straks het 25-jarig bestaan en toekomstgericht willen ze ook een nieuwe vip- en ontvangstruimte bouwen. Er zit dus nog veel muziek bij de ‘Club van ’t Stad’.
The post Staf en

Lees meer »

Dreigingsniveau in België blijft volgens OCAD ernstig: “Motieven van daders zijn vager en diverser geworden”

OCAD, het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse, schaalt de algemene dreiging voor België nog zeker tot het einde van de zomer in op niveau 3 of ‘ernstig’. Dat zegt Gert Vercauteren, directeur ad interim van OCAD, donderdag bij de publicatie van het activiteitenverslag van 2023. Niveau 3 is al acht maanden kracht, sinds de aanslag op Zweedse voetbalsupporters in Brussel.

Lees meer »

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »

KIJK. Bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani (26) spreekt voor het eerst: “We moeten leren om lief te hebben in plaats van te haten”

De bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani heeft in een videoboodschap opgeroepen om de overgebleven gevangenen in Gaza niet te vergeten. Argamani liet voor het eerst publiekelijk van zich horen sinds ze op 8 juni gered werd door Israëlische strijdkrachten. De 26-jarige werd op 7 oktober door Palestijnse miitanten van Hamas ontvoerd van een muziekfestival, achterop een motor. De hartverscheurende beelden

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »

KIJK. Philipsen baalt na nieuwe tweede plaats, ook De Lie (derde) vloekt: “Had de benen om te winnen”

Andermaal nét niet voor Jasper Philipsen in de Tour. De sprinter van Alpecin-Deceuninck moest op de lastige aankomst van de achtste etappe z’n meerdere erkennen in Biniam Girmay, die ook opnieuw een tik uitdeelde in de strijd om groen. “Maar er komen in principe nog vier of vijf kansen”, probeerde Philipsen positief te blijven. Ook die andere Belgische sprinter, Arnaud

Lees meer »