LIVE ATALANTA-JUVENTUS. De Ketelaere staat, ondanks probleem in quadriceps deze week, toch in de basis

Topaffiche voor Charles De Ketelaere en Atalanta. Zondagavond komt Juventus op bezoek in Bergamo. De Ketelaere, die kampte met een probleem in de quadriceps, is toch speelklaar geraakt. Maakt hij opnieuw het verschil? Volg alles op de voet in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Vluchten vertraagd, vliegtuigen kapot: wat is er aan de hand bij TUI?

Weer hebben reizigers die met TUI vanuit Zaventem op vakantie wilden vertrekken, urenlang moeten wachten op hun vlucht. En intussen kan TUI niet meer vanuit Antwerpen vliegen, omdat alle drie vliegtuigen defect aan de grond staan. Of hoe de luchtvaartmaatschappij dé pechvogel van het vakantieseizoen lijkt te zijn. Wat is er juist aan de hand? “Mijn inschatting is dat dit

Lees meer »

Red Lion Arthur De Sloover en Red Panther Alix Gerniers, neef en nicht op de Spelen: “Arthur is eerder rustig op het veld, ik ben een furie”

Het hockeybloed gaat diep terug bij Red Lion Arthur De Sloover (27) en Red Panther Alix Gerniers (31). Grootvader Xavier Gerniers was in zijn jonge tijd al international, nu staan de kleinkinderen samen op de Spelen. Een interview met de twee internationals over zichzelf, een hockeygekke familie, de olympische droom en een belofte die in 2012 werd gemaakt.

Lees meer »

Choronde voor het eerst met Festival Werelddans: “Vijf groepen uit alle hoeken van de wereld brengen een avondvullend spektakel”

Volksdansgroep Choronde organiseert midden in de zomer een Festival Werelddans. Op maandag 12 augustus komt de wereld op bezoek met dansgroepen uit Bulgarije, Ecuador, Spanje, Chicago (USA) en Taiwan.
The post Choronde voor het eerst met Festival Werelddans: “Vijf groepen uit alle hoeken van de wereld brengen een avondvullend spektakel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK Joppe (26) uit Wervik gaat viraal door ‘Free, free Palestine’-interview op Olympische Spelen: “Nooit gedacht dat de hele wereld dit zou zien”

“I am just talking about football.” Deze woorden zullen bij vele sociale mediagebruikers wel een belletje doen rinkelen. Joppe Billiau (26) uit Wervik sprak ze uit in een interview met de Finse publieke omroep Yle. Hij was met een aantal vrienden de match Mali-Israël in het Parijse Parc des Princes gaan bekijken tijdens de Olympische Spelen. Nu treedt hij voor

Lees meer »