Trump-bondgenoot pleit schuldig aan manipuleren verkiezingen Georgia en zal getuigen tegen Trump

Donald Trump-bondgenoot en voormalig Republikeins verkiezingswaarnemer Scott Hall heeft vrijdag schuldig gepleit aan samenzwering om de verkiezingen in deelstaat Georgië te verstoren. Hij deed dat als onderdeel van pogingen van de voormalige Amerikaanse president om zijn nederlaag van 2020 ongedaan te maken.

Meer krantenkoppen in België

Influencer (26) uit Dubai: “Ik wou een bikini dragen dus mijn schatrijke man kocht me een privé-eiland”

Een schatrijke zakenman uit Dubai heeft zijn allerliefste vrouwtje een wel heel opvallend cadeau gegeven. Hij kocht haar een privé-eiland van omgerekend 45 miljoen euro, zodat mevrouw rustig op haar gemak in bikini kan liggen. Dat beweert de vrouw, die geregeld op TikTok uitpakt met haar zeer extravagante luxeleventje, toch zelf. Haar video’s gaan nu viraal.

Lees meer »

“Kerel, blijf eens met uw tengels van mijn papieren”: wat De Ridder zei tegen Rousseau voor zijn “Thatcher”-uitspraak

De nieuwe Vlaamse regering ging afgelopen weekend niet meteen onder het beste gesternte van start, nadat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau enkele pittige uitspraken deed over zijn nieuwe coalitiepartners. Met name Annick De Ridder van N-VA werd door Rousseau stevig getackeld, maar neemt daar naar eigen zeggen geen aanstoot aan. Dat zei ze dinsdagochtend bij Radio 1.

Lees meer »

Opmerkelijke politieke stabiliteit in De Haan

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 23 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in De Haan, zetelen er vandaag nog altijd 22 in de gemeenteraad.
The post Opmerkelijke politieke stabiliteit

Lees meer »

KIJK. Joe Jonas schrapt verwijzing naar Diddy uit bekend nummer, ook in Sportpaleis zingt hij aangepaste versie

Joe Jonas (35) van de Jonas Brothers distantieert zich van Sean ‘Diddy’ Combs, nadat de Amerikaanse rapper is gearresteerd op verdenking van sekshandel en afpersing. De songtekst van de megahit ‘Cake By The Ocean’ is daarom aangepast. Wat eerst klonk als ‘I’ll be Diddy, you’ll be Naomi’, wordt nu gezongen als ‘I’ll be Watts, you’ll be Naomi’. Ook in het

Lees meer »

Bruggeling houdt protestactie tegen pausbezoek: “Kerk neemt problematiek van seksueel misbruik nog niet ernstig genoeg”

Vlak voor de Sint-Salvatorskathedraal houdt Bruggeling Bart Deschacht (46) dit weekend een protestactie tegen het bezoek van de paus aan ons land. De man zegt zelf slachtoffer te zijn geweest van voormalige bisschop Roger Vangheluwe. “De paus is voor mij niet welkom want de Kerk neemt de problematiek van seksueel misbruik in de Kerk nog steeds niet ernstig genoeg”, klinkt

Lees meer »