Olympisch Stadion in Athene staat op instorten en moet per direct dicht

Het Olympisch Stadion in Athene, de grootste sportarena van Griekenland, moet per direct de deuren sluiten. Na een onderzoek werd duidelijk dat het dak uit glas en metaal niet meer voldoet aan de veiligheidsvoorschriften.

Meer krantenkoppen in België

Gemeente Kuurne nodigt nieuwe inwoners uit voor welkomstbijeenkomst met voetbal, quiz en rondleiding

De gemeente Kuurne mocht afgelopen jaar bijna 500 nieuwe inwoners verwelkomen binnen zijn gemeentegrenzen. Zoals elk jaar werden alle nieuwkomers uitgenodigd voor een welkomstbijeenkomst, die dit jaar plaatsvond in de nieuwe gemeenteschool Nest. Onder het genot van een hapje en een drankje begon de bijeenkomst met de vertoning van de voetbalwedstrijd België – Frankrijk op groot scherm.
The post

Lees meer »

Verkoop speedpedelecs remt fors af

De verkoop van speedpedelecs, snelle elektrische fietsen, krijgt forse klappen. De oorzaak is onder meer het aanhoudende slechte weer. Al doet de tweedehandsmarkt voor speedpedelecs het wél goed.

Lees meer »

EXCLUSIEF. 6 slachtoffers getuigen over fraude van Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen: “Ik ben alles kwijt”

“Op het einde van de rit was ik alles kwijt.” De cryptofraudezaak rond ex-wielrenner Stijn V. (45) uit Sint-Truiden, waar HLN gisteren als eerste over berichtte, neemt steeds grotere proporties aan. Al zes slachtoffers hebben zich bij onze redactie gemeld: hun getuigenissen geven een hallucinante inkijk in de werkwijze van de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen. Zelfs

Lees meer »

Piano’s Maene na 85 jaar grootste van Europa geworden

Zo gauw er een paar afleveringen van de Netflix-reeks Knokke Off of van de VTM-talentenjacht The Voice op het scherm verschijnen, duikt er wel ergens een piano op van Piano’s Maene. Met de verkoop en verhuur van meer dan 5.000 piano’s per jaar is de Ruiseleedse pianobouwer zonder meer het grootste pianobedrijf in Europa. We spraken met ceo Stefaan Vanfleteren

Lees meer »