LIVE GENOA-AS ROMA. Slaat Romelu Lukaku opnieuw toe? ‘Big Rom’ opnieuw in basisploeg van Mourinho

Romelu Lukaku is prima begonnen aan zijn avontuur bij AS Roma. Trekt de spits die lijn door tegen Genoa? Volg het duel op deze pagina op de voet!

Meer krantenkoppen in België

Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties

Heb jij al de Warandetoren in Middelkerke, de Sint-Maartenskerk in Kortrijk of het Klankpanorama in Dranouter bezocht? Dankzij het project Horizon 2025 van de provincie West-Vlaanderen en Westtoer openden de voorbije jaren overal in de provincie uitkijkpunten.
The post Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

SV Roeselare in rouw door overlijden Roger Declercq, ex-brandweerman en gewezen trainer Eendracht Wervik

In Roeselare is Roger Declercq (94) gestorven. Hij was jeugdtrainer van het toenmalig SK Roeselare en in de jaren zeventig hoofdtrainer van Eendracht Wervik. Roger is bestuurslid van SK Roeselare en na de fusie SV Roeselare geweest. Roger was een gewezen brandweerman.
The post SV Roeselare in rouw door overlijden Roger Declercq, ex-brandweerman en gewezen trainer Eendracht Wervik appeared

Lees meer »

Jeugdbeweging lanceert oproep voor spelmateriaal na vernielende brand: “Net nu we volgende week op kamp vertrekken”

Een hok met kamp- en spelmateriaal van Chiro Aksent in Bonheiden brandde zondag quasi helemaal uit. Aangezien de jeugdbeweging over tien dagen op kamp vertrekt, zitten de monitoren met hun handen in het haar. Via sociale media lanceren ze een oproep om materiaal in te zamelen zodat ze alsnog een kamp kunnen organiseren voor hun leden. “We kregen intussen al

Lees meer »

Bart De Wever (N-VA) wil deze week vervellen tot formateur van volgende regering

N-VA-voorzitter Bart De Wever hoopt woensdag naar de koning te kunnen stappen met de boodschap: maak mij formateur van de volgende regering. Er wordt nog steeds gekeken naar Vooruit, maar de Vlaamse socialisten zitten stilaan vast in de fuik die De Wever opstelde. Politiek journaliste Isolde Van den Eynde maakt een stand van zaken op. “De vraag voor Vooruit is:

Lees meer »

Jonge motorcrossbroers Matto en Castor zijn opgegroeid met de extreme sport: “Ik kon Belgisch kampioen worden”

De broertjes Matto en Castor Vertongen uit Avelgem maken dezer dagen indruk in motorcrossland. De appel valt niet ver van de boom, want hun papa Dimitri Vertongen (40) werd ooit Belgisch kampioen.
The post Jonge motorcrossbroers Matto en Castor zijn opgegroeid met de extreme sport: “Ik kon Belgisch kampioen worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Dirk De fauw: “De vzw Groen blokkeert de economische ontwikkeling van de Brugse regio”

Burgemeester van Brugge en ondervoorzitter van de Port of Antwerp-Bruges, Dirk De fauw, is niet te spreken de bezwaren die door de vzw Groen geformuleerd worden over de geplande nieuwe zeesluis in Zeebrugge. De milieuvereniging en de actiegroep Zeebrugge Onder Druk hebben bezwaren ingediend tegen het ontwerp voor de aanleg van een nieuwe zeesluis in Zeebrugge. Zij zijn niet tegen

Lees meer »

Woonzorgcentrum Rozenberg Oostrozebeke breidt uit: “20 assistentiewoningen, dagopvang en dienstencentrum”

In Oostrozebeke wordt het woonzorgcentrum Rozenberg uitgebreid met 20 assistentiewoningen, een dagopvang en een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Rozenberg kwam de voorbije jaren in opspraak door de insulinemoorden. Een aantal ouderen kregen er, al dan niet opzettelijk, teveel insuline toegediend waardoor 3 mensen overleden. Na die moeilijke periode moet de geplande uitbreiding een nieuw, positief hoofdstuk worden voor het woonzorgcentrum.

Lees meer »

Connie (63) en Paul (60) vonden de ware liefde bij elkaar onder de Spaanse zon: “Het knetterde zo fel dat we niet eens tot in de slaapkamer zijn geraakt”

De tranen schieten Paul in de ogen wanneer hij over zijn Connie vertelt. Hun liefdesverhaal leest dan ook als een sprookje. Ze waren allebei al de middelbare leeftijd gepasseerd toen ze elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een feestje waar ze allebei eigenlijk liever niet waren. Maar na die eerste dans lieten ze elkaar nooit meer los. Onze reporter

Lees meer »

Ex-minister Pieter De Crem spreekt na vier jaar op zijn tanden bijten: “De kiezer heeft Vlaams en rechts gestemd, maar niet op CD&V. Dat moet een belletje doen afgaan”

“Dit was het slechtste resultaat voor CD&V sinds 1946.” Vier jaar beet ex-minister voor CD&V Pieter De Crem (61) op zijn tanden, maar ‘Crembo’ is noch zijn streken noch zijn strijdvaardigheid kwijt. “Voor wat moderniteit zijn we ons programma uit het oog verloren.” En: “CD&V moet de lokale verkiezingen winnen, of de partij verliest nog meer haar handelsfonds.” De Crem

Lees meer »