Stad Veurne zet ondernemers in de schijnwerpers op eerste editie Veurne Awards

Op 23 februari pakt Veurne uit met de allereerste editie van de Veurne Awards. Op een bijzondere gala-avond worden de lokale ondernemers in de spotlights gezet, en ze worden beloond met de Veurne Awards voor hun inspanningen en creatieve ondernemerszin.

Stad Veurne zet de schouders onder dit initiatief, samen met Veurne Toe koer, Veurne@Work, Horeca Veurne, Voka West-Vlaanderen, Unizo Veurne en de Landbouwraad. “Denk hierbij aan de Oscars, maar dan nog beter én enkel voor Veurnse ondernemers”, zegt Jan Verfaillie, schepen van Economie. “Op 23 februari belonen we bedrijven met een onderscheiding voor hun uitstekende werk. Alle, maar dan ook alle ondernemers, van groot tot klein, kunnen zich aanmelden voor het winnen van een award. En het gaat om verscheidene awards: Starter van het jaar, Winkelbeleving, Verrassende horeca, Renovatie en nieuwbouw, Ambacht en de Green Award. Wie zich kandidaat wil stellen, kan dat tot 1 december via www.veurneawards.be/stel-je-kandidaat.”

Wie wordt Ondernemer van het Jaar?

Een professionele externe jury zal de dossiers van de kandidaten objectief en op hun waarde beoordelen. “We reiken ook de Veurne Award voor Ondernemer van het Jaar uit”, aldus Jan Verfaillie. “Een jury zal bepalen welke ondernemers in aanmerking komen en laten op 23 februari de aanwezigen beslissen over wie deze prijs in de wacht sleept!”

Er zijn verschillende formules mogelijk waarbij bedrijven deze Awards kunnen ondersteunen door partner te worden van deze organisatie. Bij alle formules wordt het logo van het bedrijf meegenomen bij de aankleding van de zaal of in de communicatie (website, sociale media, uitnodigingen…). Bij iedere formule zijn er ook toegangstickets inbegrepen. Daarnaast kunnen bedrijven ook zelf een Veurne Award sponsoren.

“Economische parel”

Guido Hoste, schepen van Middenstand: “Veurne is economisch een parel, van kleinhandel tot grootindustrie. De dagelijkse inspanningen van de ondernemers en hun personeel willen we op passende manier vieren met de inrichting van de Veurne Awards.”

Volg de Veurne Awards via www.veurneawards.be, op de Facebookpagina en op Instagram, met updates, foto’s, video’s en praktische. Voor vragen: [email protected] of 058 33 55 58.

The post Stad Veurne zet ondernemers in de schijnwerpers op eerste editie Veurne Awards is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Strippers, cowboyhoeden én Snoop Dogg: zo vierde Khloé Kardashian haar 40ste verjaardag

Khloé Kardashian kon haar ogen niet geloven wanneer ze de noten van ‘The Next Episode’ hoorde. Niemand minder dan Snoop Dogg staat op het podium om haar te verrassen voor haar 40ste verjaardag, met paaldansende strippers met cowboyhoeden. Een gepaste outfit, gezien het thema van het feest Dollywood was, geïnspireerd op het themapark van countryzangeres Dolly Parton.

Lees meer »

Politie vindt menselijke resten na verdwijning van twaalfjarige in Australië: “Meisje aangevallen door krokodil”

De Australische politie zegt menselijke resten te hebben gevonden die zouden kunnen overeenkomen met een twaalfjarige tiener die eerder deze week als vermist was opgegeven. Het is niet duidelijk hoe het lichaam van het meisje eraan toe is, maar de politie spreekt van een “gruwelijke” vondst. Mogelijk werd het kind aangevallen door een krokodil tijdens een zwempartij in het noorden

Lees meer »

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddeling in conflict door Turkse president Erdogan – Moskou meldt terreinwinst in slag om strategisch Tsjasiv Jar

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Moskou ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

Fly-In en spectaculaire demo’s op vliegveld Moorsele

De tractor rijdt op de landingsbaan van het vliegveld van Moorsele. Die moet, door de vele regen, bijgewerkt worden om klaar te zijn voor de zevende Fly-In. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli staan er immers vijftien vliegdemonstraties gepland. Luc Audoore kijkt er alvast naar uit.
The post Fly-In en spectaculaire demo’s op vliegveld Moorsele appeared first on

Lees meer »